Lördag

Vakna för en stund sen, skönt att jag inte är bakis. Trodde nästan jag skulle va det idag, men jag slapp det. Ska packa det sista idag för imorgon bitti går flyttlasset mot Södertälje. Ska bli så jävla skönt att flytta alltså! Jag sitter och funderar på vad man ska hitta på ikväll. Kanske går en sväng till bergasjön och kollar brasan där. Hoppas bara jag får med mig min man, annars går jag inte dit. Hehehe. nej nu måste jag börja packa, så det blir gjort.

Fredag

Åh, underbara väder! Mitt hjärta är på bolaget just nu, han ska ha några öl och så köper han en flaska rosé till mig. Snäll han! Så när han kommer hem ska jag ta mig ett glas rosévin och sätta mig på balkongen. Härligt! Jobbintervjun gick sisådär idag, dom skulle höra av sig. Tror ej att det blir något av det faktiskt. Men glad att jag fick komma på intervju iaf.

Torsdag

Igår var en bra dag. Åkte in till Södertälje med Malin och Malin. Vi knalla runt på stan, handlade lite och tog en fika. Mycket trevligt. Sen mötte jag upp mit hjärta och vi gick till våran nya lägenhet och skrev kontrakt och fick nycklarna. Så vi flyttar i helgen, najsbajs! Och så åt vi på tapco igår, äntligen fick jag min efterlängtade tapco special med extra feta ost. Jag dog, vad gott det var! Idag har jag sökt lite jobb, och efter fem minuter blev jag uppringd. Så imorgon ska jag till stockholm på arbetsintervju. Spännande! Hoppas bara det går bra, men det tror jag för hon lät väldigt positiv. Hehe. Så håll nu tummarna åt mig!

Tisdag

Om man kanske skulle skriva lite igen då, var ju ett tag sen sist. Sjukt mycket saker har hänt. Sami och jag har hunnit göra slut och blivit tillsammans igen. Vi har tillbringat en vecka i Södertälje och lite så där. Hände lite tråkigheter förra söndagen, inget jag bör skriva om. Alldeles för personligt. Men kan iaf säga att det som hände då, det förde mig och Sami närmare. Vi kom nog underfunn med hur mycket vi verkligen älskar varann. Så känner jag iaf. Hehe. Igår var en härlig dag, då hade jag, Sami och Malin picknick i det fina vädret. Vi gick ner till anticimex och fikade lite på gräsmattan. Kul att umgås med världsbästa Malin igen. Idag har jag och Riitta knallat på stan nästan hela dagen. Köpte lite saker, solglasögon, pollen meducin till mitt hjärta, lite strumpor till mig och en finfin tshirt till hjärtat också. Då blidde han glad när han kom hem från jobbet. Tror jag ska köpa mig ett par mjukisbyxor nästa gång jag åker till Södertälje. Hitta ett par skit fina idag, det var liksom kärlek vid första ögonkastet.
RSS 2.0