Kärlek

*

Det blev ingen bastu idag, vi orkade inte. Och det gjorde mig inget heller. Istället satt vi och spela kort och kikade på tv med mamma. Och nyss har vi käkat pizza, gott som fan. Och självklart beställde jag med extra fetaost, SÅ jävla gott! My love knalla precis iväg till sin kusin, sen när han kommer därifrån ska vi åka hem till honom. Det ska bli så skönt så skönt. Och mig är det inte roligt att umgås med idag, jag vaknade nog på fel sida. Hehe. Blir sur över minsta lilla alltså.

Söndag

Sitter hemma hos mamma med henne och my love. Tror vi snart ska gå till bastun och basta, härligt. Eller nja sådär, är inte så jätte förtjust i att basta egentligen. Efter vi bastat och sådär sen ska vi åka hem till honom. Igår bastade vi också. När vi vakna igår gick vi och kolla om den var ledig och visst var den det. Efter vi bastat gick vi en sväng förbi en vän. Sen ner på stan för vi skulle kolla hockeyn. Men såg inte hela matchen, åkte hem till mamma istället för vi var så trötta. Mamma var hos sin kompis då så jag och my love mös massor och kikade på tv. Och precis lagom tills vi höll på och somna kom mamma hem full som en kastrull. Irriterande, hehe.

Torsdag

Sitter hemma hos min mor, vi har varit här sen i tisdags. Tycker om att vara här, det är lungt och mysigt. Man umgås på ett annat sätt än om det bara hade varit jag och my love hemma hos honom. Idag har vi varit och handlat lite på willys och lidl. Haha. Massa kycklig och bröd. Sen godis, chips och annat gott. Jag och my love lagade mat till mor min idag. Det blev en kycklig "gryta" typ med ris. Smaskens. Då blidde hon glad. Sen tog han och jag en långprommis med Svea. Nu är det snart dags att gå och sova, är jätte trött och imorgon ska vi upp tidigt också.

*

Har inget vettigt och skriva, skulle bara bli massa jävla gnäll. Men skriver lite iaf. Ska straxt käka lite, håller på att tvätta också. Har varit en sväng hos mamma idag och hälsat på. Imorgon ska vi dit igen och hämta Svea, vi ska ha henne ett par dagar. Härligt härligt, älskar den hunden. Och så är my love sjukskriven i 10 dagar, ännu bättre!

Måndag

Ny vecka nya möjligheter. Haha nejmen jag vette fan... Har varit vaken nu i typ en timma. Ska straxt hoppa in i duschen och sen göra mig klar. Ska åka in till södertälje och följa med my love till läkaren. Big brother, ja vad säger man om det. Massa konstigt folk, men det blir nog kul att se på. Längtar redans tills ikväll så jag får se igen. Hahaha.

*

Vi har haft en riktig mys söndag idag. Tillbringat den mesta tiden i sängen, skönt och mysigt. Vi bakade en kladdkaka förut, den var lite liiite för länge i ugnen men annars var den god. Vi åt resterna från middagen igår, också det svin gott. Vi har kikat på två filmer, båda var skit bra tycker jag. Nu ska jag straxt ställa mig och laga lite mat så det är klart tills big brother börjar.

Söndag

Sov länge idag också, på helger får man det. Vaknade först kvart i tio, men nej fyfan då var klockan för tidigt så somna om och sov två timmar till. hehe. Sen käkade vi frukost och spela lite kort, trevligt trevligt. Just nu är jag ensam hemma hos honom, tänkte lägga mig och kolla på tv en stund. Sen kanske vi ska baka en kladdkaka, mums! Och ikväll, då blir det kika på big brother premiären. Najsbajs.

Lördag

Är hos my love nu, vilket jag varit dom senaste dagarna. Han är hos grannen just nu. När han kommer hem ska vi laga mat, vi ska testa något nytt. Får hoppas på att det blir gott bara. Haha. Idag sov vi länge, skönt och mysigt. Sen när vi vaknat och duschat och så åkte vi till min mamma en stund. Min bror var där med sin kompis, trevligt att träffa dom två. Ikväll händer inget speciellt, vi ska bara vara här hemma och kolla tv och mysa. Skönt som satan.

Fredag

Tog en ordentlig sovmorgon imorse, blev väckt halv ett. Herrejesus vad länge jag sov. Och det var inte bara jag som sov så länge heller, mamma också. Haha, kul att en gammal kärring på 50 bast sover så länge. Vi har inte gjort så mycket idag, spelat lite mulle. Sen kom Han den där hem från jobbet och vi åt några mackor. Sen vidare till Järna för att handla lite och hämta ut paket. Snart kommer han att ha massor med kanaler på tvn, hihi härligt det. Mammsen har förberett maten vi ska käka idag också. Blir tacos. Mums fillibaba! Ikväll blir det lungt utan alkohol och med massa massa mys istället. Me like it!

*

Nu har vi städat och tvättat klart här jag och mamma. Eller eftersom vi inte hann tvätta allt under tvättpasset nu så ska vi tvätta sen ikväll igen. Nu har vi precis käkat macka och ska gå långpromenad med Sveafisen. Härligt att få röra lite på fläsket, hehe.

Torsdag

Nu är det dags att börja städa igen, storstädning av hall och vardagsrum. Sen ska det tvättas också. Sjukt mycket smutstvätt är det, tror inte allt hinner tvättas på passet jag har bokat. Hmm. Var ute på en prommis med Svea förut när jag vakna, skönt. Love that dog! hihi.

Onsdag

Imorse försov vi oss, jag och mamma. Vi skulle åkt till han den där vid tolv men vaknade vid elva. Inte så lyckat. Men vi åkte efter vi käkat lite och gjort oss iordning. Mötte upp han också när vi var på väg till honom, han gick tidigare från jobbet för han inte mådde bra. Just nu ligger han och sover på soffan. Sötnöten. Jag och mamma har städat en jävla massa, storstädat köket och rensat lite. Han den där fick i uppgift att städa badrummet. vilket han gjorde innan han gick och la sig. Imorgon ska vi städa ännu mera, både hall och vardagsrum. Det behövs verkligen, vet inte sist det blev ordentligt städat här i huset...

*

Sitter hemma hos mor med henne och han den där. Jag åkte hit efter jag varit på soc och det. Jag och mamma började förbereda maten vi skulle käka idag. Sen åkte jag ner till stan och lämna in papper åt mamma, mötte upp han den där efter han slutat jobbet och sen knallade vi hem till mamma. Gjorde det sista med maten och sen käka vi. SÅ jävla gott, tacopaj, sallad och vitlöksbröd. MUMS! Tror vi båda sover kvar här hos mor inatt, mysigt. Ska gå en långprommis med Svea sen tänkte jag. Kommer vara svin kallt, men lånar mammas björnfitta så jag slipper frysa om öronen och sätter på mig ett par extra byxor. Hehe.

Tisdag

Ojojoj så trött jag är, skulle egentligen gått upp för en och en halv timma sen för att slippa stressa nu på morgonen. Men gick inte som planerat utan jag gick upp nyss. Inte bra, men det är nog lungt iaf. Har räknat ut att jag kan åka ett senare tåg in till Södertälje, om jag får igång skrivaren här. Haha. Kanske borde kolla det på en gång. Ska iaf till Soc, arbetsföredlingen och försäkringskassan idag. Kulkul, nej inte direkt. Men måste.

Måndag

Sitter hemma hos han den där och kikar på tv och har det mysigt. Har inte gjort så mycket idag, knallat runt lite på stan med honom och hans bror. Det var trevligt. Fick även ett sött litet kort av honom idag, då blidde jag mycket glad. Egentligen så bryr jag mig inte speciellt mycket om att det är alla hjärtans dag idag, det är som alla andra dagar tycker jag. Men är glad att jag har han att mysa med idag iaf. Och alla andra dagar, hehe.

Söndag

Har haft en lugn och skön helg. Har varit hos mor min med han den där hela helgen, ingen alkohol alls. Bara massa god mat, chips och godis. Smaskens. Vi har spelat massa kort och kikat tv. Och självklart blev det massa promenader med Svea också, härligt att röra lite på fläsket. Hehe. Nu är jag hemma hos han den där, ska snart gå och gosa massor med honom. Me like!

Torsdag

Usch är jätte trött och har ont i magen och mår illa. Blä på det. Ska strax hoppa in i duschen. Sen åka hem till min syster. Ska städa som vanligt på torsdagar. Massor som ska göras idag. Men det är bra, det får tiden att gå snabbare. Tänkte även passa på att sola då också, om jag får någon tid över till det. Det är för längesen jag solade, är blek som ett spöke igen.

*

Det finns massor som jag skulle vilja skriva egentligen. Men anser att det är för personligt just nu. Men jag lever mitt liv och jag gör mina egna val. Sen får folk säga vad dom själva tycker och tänker, men jag kommer iaf fortsätta mitt liv som jag vill. Jag vet själv att jag inte alltid göra dom smartaste valen. Och då är det jag som får stå för det sen också. Just nu mår jag bra, jag är lycklig. Och ännu bättre kommer det vara om en månad när jag har fått flytta in i min egna lilla lägenhet. Åh, vad jag längtar tills dess!

Onsdag



Jag saknar det som förr var min andra hälft. Hon jag gjorde allt med. Hon som jag har otroligt många och helt skjuka minnen med. Hon med namnet Jenny Pesonen.

Söndag

Vaknade upp hos mor min imorse, har varit hos henne hela dagen. Tagit en promenad i det fina vädret med Svea. Tog fyra tåget hem till Mölnbo, knalla hem till farsan Baloo. Väntade på att syster skulle komma sen börja vi med maten. Blev både förrätt och varmrätt, dock ingen efterrätt. Buhuhu tråkigt. Menmen. Är fortfarande proppmätt sen vi käkade. Hehe. Maten var svin god, trodde inte jag skulle gilla det först men ack så fel jag hade. Funderar på om jag ska ta en promenad snart runt Mölnbo. Älskar att promenera runt här på kvällarna.

*

Lyssnar på massa bra mjuuuusik, och nu blir det duschen, sen fixa mig lite. Senare ska jag ut på äventyr. Tjohoo så skoj. Men blir lungt ikväll, ska ju fira farsan Baloo imorgon med syskonen och då kan man inte vara seg och bakis inte. Ska bli riktigt trevligt det.
Där har vi hela syskonskaran, bara att Jonte (han i svart) inte riktigt hör till familjen. Han är pappas tjejs son. Bilden är tagen då vi firade min 18 årsdag.

Lördag

Just hemkommen för en stund sen, tänkte gratta farsan Baloo med en liten present. Men nehedå inte var han hemma inte. Han hade farit in till Södertälje med Rulle för att kolla hockey och så tror jag en och annan bärs slinker ner också. För bilen hade han inte med sig. Hehehe. Men men, då blir han glad när han kommer hem sen istället. Jag ska strax dammsuga och sen duscha hade jag tänkt. Vad som sker ikväll vet jag ej. Går kvällen var mysig iaf, umgicks med världens bästa. Kanske även denna kväll blir så, vem vet. Hihi.

*

Idag går mina tankar till en familj jag känt länge. En familj jag alltid tyckt om. En familj som jag gjort många roliga saker med. För jag vet att idag är en jobbig dag för dom. Helst skulle jag vilja säga något till dom, men jag vet inte vad. För det jag vill säga ska verkligen betyda något, men kan inte få ut det i ord. Jag tänker på er.

Fredag

Ligger i sängen, har precis kollat på en film. Helt okej film vare, hata göteborg hette den. Har världens mensvärk, inte roligt alls. Jag typ dör av smärta. Ska pallra mig ut och ta en cigg sen ta en varm och skön dusch. Fredag idag och jag har inga planer. Eller jo lite planer har jag allt, men dom är hemliga. Hehe. Ska iaf ta det lungt ikväll. Och vara nykter. Blir andra helgen jag är nykter den här helgen. Det är bra tycker jag. Som annars brukar festa varje helg. Och imorgon fyller farsan Baloo år, fan han är gubbe nu. Fyller 51 liksom.

Torsdag

Har precis kommit hem till farsan Baloo, har tillbringat eftermiddagen hos syster. Det är ju torsdag, vilket betyder att jag städar hos syster. Städa är inte det roligaste i livet liksom, men att städa hos min syster tycker jag om. Dels för att jag får träffa henne och sen för att jag får lite pengar för det. Haha. Idag var det extra kul att städa. Vi gick igenom hennes lådor och skåp i köket och kolla om det fanns något dom kunde ge till mig. Så nu har jag lite köks saker tills jag flyttar, najsbajs. Åh vad jag längtar. En månad kvar. Ska se till att denna månad går fort. Fast det gör den nog, dagarna bara springer förbi tycker jag. Eller iaf vissa. Det är roligt när jag vet att folk läser min blogg typ dagligen. Både Jempapempa och Malin har skrivit till mig att jag ska uppdatera. Det gjorde mig glad. Hihi. Har inte skrivit sen i måndags, har varit hos mamma tisdag och onsdag. Även en sväng hos mormor igår, älskar den gamla kärringen. Hon är så skön, haha. Man kan inte annat än att skratta när hon berättar om massa saker. Nu är det dags att bädda ner sig i sängen med knäckemackor och en bra film. Sen ska jag sova gott. Gonatt.
RSS 2.0