2012-04-28

Sköna lördag. Har varit as nice väder idag ju. Vaknade upp hos min syster imorse, vi satte oss på balkongen och kedjerökte lite grann, sen knata vi ner till stan. Hon shoppade lite grann, jag skulle också gjort det men hann inte. syster var lite stressad eftersom hon skulle iväg. Men vi ska ta det imorgon istället, hoppas jag. Har varit en lugn helg än så länge. Igår drack jag lite hemma medans jag städade, sen mötte jag upp syster och knalla ut på krogen. Men drack bara en öl där sen kilade vi hem till syster och käka mat, kika film och sov istället. Idag har jag druckit några cider, skulle ut egentligen. Men bestämde mig för att stanna hemma istället. Ska krypa ner i sängen och kolla film istället. Skönt!

2012-04-24

Så har tisdagen sprungit förbi också. Hunnit med massor idag känns det som. Först jobbat, såklart. Efter jobbet traska jag till systrami och umgicks lite. Sen vidare mot täljehallen för min "tisdags date", det var trevligt det. Kikade bra korgboll och umgicks. Härligt också att Kings vann matchen! Efter matchen gick jag vidare till min mamma, där min bror var. Och snäll som han är bjöd han på pizza. Så nu är man mätt och belåten. Ligger i sängen och känner att ja, det här var en mycket bra tisdag. Och med det säger jag godnatt!

2012-04-23

Måndag igen. Sjukt vad tiden går fort. Snart redan Maj. Hmm. Har iaf jobbat idag, som alla andra måndagar. Sen va jag förbi mamma en sväng innan jag kilade vidare till Peter. Umgicks med honom och fisen. Gick en liten promenad och snacka massa, som alltid. Kom hem för en stund sen, lagade matlåda och nu ligger jag i sängen och käkar glass. Haha tjockis jag är, men fan de är ju gott. Imorgon är det jobb igen, lagom skoj faktiskt. Sen på kvällen blir det förhoppninsvis så att jag kilar iväg och kikar på lite korgboll. Nice! Juste, har förövrigt hittat mitt nya boende nu också. Ska flytta om en månad typ. As härligt, kommer bli perfekt tror jag! Ser verkligen fram emot det.

2012-04-21

Ojojoj, nu jävlar måste jag vara utvilad. Har sovit as mycket. Inget av det jag skrev hände igår, utan somnade istället. Sov från typ 15.30 till 23.00 sen från 01.00 till 07.30 sen 08.30 till 10.30. Så har sovit massor, så jävla skönt. Ska strax hoppa in i duschen och sen kila över till min käre systeryster en sväng.

2012-04-20

Fredag igen, äntligen helg! Hoppas även denna helg kan bli lika perfekt som förra. Men det tror jag inte. Suck. Vill ha tillbaka den helgen, mådde så jävla bra då, nu känns allt bajs istället. Att det kan gå så fort från att må så bra till så dåligt. Aja, skitsaksamma. Ska strax hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Sen knalla bort till bästa Peter i detta pissväder. Hoppas det inte regnar allt för mycket när jag ska gå. Vad dagen/kvällen har att bjuda på får vi la se. Ska iaf umgås med Peter, det känns bra. Sen förhoppningsvis träffa min älskade bror också.

2012-04-18

Fin dag idag, först jobb sen umgänge med trevligt folk. Min Sveafis är fortfarnade kvar där. Sen typ en vecka tillbaka. Men det är skönt, får lite andrum. Men saknar henne sjukt mycket också. Nu dags att sova med världens finaste, godnatt!

2012-04-17

Säger inget annat än att helgen varit bäst. Så sjukt jävla bäst!

2012-04-10

Ligger nerbäddad i sängen, ska strax sova. Är verkligen as trött. Dagen på jobbet har varit ett helvete, mycket jobb och seg som en kamel. Inte roligt. Menmen. Råkade somna uppe hos mamma förut sittandes i hennes fotölj. Då är man fan bra trött. Men det har lätt varit värt att vara så här trött och seg idag. Efter en underbar helg och en perfekt kväll/natt igår. Hihihi. Juste, kikade igenom mina bilder igår. Hittade då några på Sveafisen och lillskrutten Jackie. Så himla fina tjejor det. Läste att Jackie inte finns kvar på jorden längre utan är i hundhimlen. Gjorde ont i hjärtat att se det. Lillskrutten som blivit så stor och fin.

2012-04-09

Härlig helg det varit, men än är den inte riktigt slut. Har varit massa jävla kalas, varje dag. Massa umgänge med min syster också. Me like! Igår var det även käk ute hos farsan Baloo, han bjöd oss på "en udda påskbuffe" som han så fint kalla det. Men det var smaskens! Idag blir det middag hos mamma, mums med mera mat. Haha.

2012-04-05

Äntligen långhelg, sköööönt! Fick sluta lite tidigare från jobbet idag också, och även ett påskägg fick jag. Trevligt. Har precis städat hemmet, har bara disken kvar. Men den tar jag lite senare. Tänkte sätta mig i balkongdörren i solen och ta mig ett glas vin och en cigg nu. Fira att det är helg liksom, fint!

3:dje April

Ligger i sängen, as trött och seg. Borde egentligen laga mat, för längesen. Men ska snart göra det. Sen äta, kika film och sova. Har inte gjort så mycket idag, jobbat, varit hos mormor en sväng och sen bara varit hemma. Med lite olika sällskap. Igår var en fin dag, först jobb sen ner på stan en sväng och drack några bira. Sen hem hit och fortsatte kalasa lite med några. As kul vare! Hittade förövrigt mannen i mitt liv igår också. Måste bara se till så jag blir kvinnan i hans liv också, haha. Han är verkligen as fin! Min bror är fortfarande kvar här också, mycket trevligt det. Gillar att han är här och hälsar på i flera flera dagar! Nej nu matdags så jag kan gå och lägga mig sen, hehe.

Tatuering

Jag tatuerade mig förra söndagen, något jag längtat efter att göra länge nu. As nöjd blev jag! Den är för min familj, för att jag älskar dom.

1:a April

Jahaja, så var jag tillbaka här igen då. Var ett tag sen. Ska försöka ta tag i bloggen igen. Får se hur det går. Mycket har hänt sen sist jag skrev. Typ att jag och Sami inte är tillsammans längre och att jag har börjat jobba. Har jobbat snart tre månader nu, trivs som fan. Inte alltid jätte kul men jag är riktigt glad att jag har ett jobb iaf. Att bo själv är rätt tråkigt tycker jag, väldigt ensamt kan det ju bli ibland. Tur har jag ju haft Svea hemma, men hon blir inte kvar här länge till. Min bror ska hjälpa mig med henne för att jag inte kan ta hand om henne ordentligt när jag jobbar. Så hon följer med honom till stockholm när han åker dit igen. Vilket lär bli imorgon. Trist som fan, men bättre för henne. Min käre bror har varit här sen i torsdags, as trevligt! Så i fredags kväll hade vi en trevligt kväll med 3 rätters middag här hemma med mamma och Roger också. Maten var svingod! Igår vart det utgång i stockholm med fina Ulrika och Bea, as kul verkligen! Idag har varit en lugn dag men en liten promenad till affären och förbi mamma en sväng. Sen lagade Micke mat som vi käkade framför en film. Snart är det sovdags, upp tidigt imorgon. Börjar jobba 06.30.
RSS 2.0