Tisdag

Typ en vecka sen jag skrev sist, hmm känns ej som så länge. Jag var iaf uppe med tuppen idag, hjärtat mitt har ju börjat jobba igen så jag väckte honom vid sex. Brukar oftast gå lägga mig och sova några timmar till när han knallat iväg. Men inte idag inte, satte mig vid datorn en timma sen knalla jag ut på en powerwalk. Gick längst kanalen och sen upp till kusens backe och promenera två varv där. Inte speciellt långt, men jobbigt vare. Kände det var dags börja röra på mig igen då jag inte har knallat med min syster på en vecka typ. Och någon dag denna vecka kommer det paket på posten. Har beställt lite sommar kläder till oss. Roligt, jag läääängtar tills dom kommer!

Onsdag

Jag vaknade tidigt idag, första gången redan halv sex och var pigg då. Men försökte somna om. Gick väl sådär, vakna varje timma. Så gick upp klockan åtta. Hjärtat mitt ligger fortfarande och sover. Jag starta morgonen med att skriva en matlista på vad som behövs handlas hem och sen betalade lite räkningar. Usch så tråkigt, men måste ju göras. Ska låta hjärtat sova en stund till innnan jag går in och väcker honom. Eftersom vi båda är lediga så vill jag få så mycket som möljligt gjort så tidigt som möljligt idag. Och har vi tur har vi kanske nya soffor idag också. Måste bara få tag i någon som kan köra och hämta dom åt oss idag. Hoppas vi får tag i någon, vill så gärna ha dom sofforna!

Måndag

Måndag som det är så har jag tvättstuga, och för att göra det lite roligare så dricker jag lite vin på det. Mycket trevligt må jag säga, haha. Bara att alla mina vänner är tråkiga och vill ej hålla mig sällskap. Men fullt förståligt, eftersom det är just måndag. Och imorgon ska älskade Sveafisen på pedikyr. Hehe, pedikyr=kloklippning. Skönt det, hennes klor ser förjävliga ut just nu. Min kära pojkvän är inte heller hemma, bara hans mor som ligger sover här brevid på soffan, haha. Jag har ruskigt tråkigt. Men äsch, alltid kan man ju ej ha kul.

Söndag

Hittar ingen ork till att skriva, kommer ej på vad att skriva. Står still i huvudet. Men tänkte sammanfatta veckan lite snabbt iaf. Har inte gjort så mycket. powerwalkat/joggat med min syster ett par dagar. Kört lite annan träning med henne. Nu för tiden ser jag henne som min personliga tränare, haha. Igår åkte jag och syster och Svea ut till mölnbo till farsan Baloos hus. Bara umgicks, stekte i solen, bakade ananaspaj och käka den och melon. Var ut och jogga och träna, klippte gräsmattan. jävligt trevligt hade vi det. Kan säga att jag brände mig som in i helvete, såg ut som en kräfta igår! HAHAHA! Men idag ser det bättre ut, lite smårosa bara. Och så såg jag första ormen för i år. Blev livrädd och skrek som ett litet barn medans min syster bara skratta. Idag tog jag och hjärtat lååång sovmorgon, sov till halv ett. Skönt! Har ej gjort mycket idag, städat och sånt tråkigt bara. Vill egentligen ut i solen men vågar ej idag måste nog vila lite så jag ej bränner mig mer. Hehehe.

Tisdag

Happ, sitter jag här och skriver igen då. Fast var ju några dagar sen. Hjärtat mitt och hans vän sitter i sovrummet och spelar tvspel. Dom ska spela hela natten tydligen, suck. Det är så tråkigt för dom spelar bara hockey, haha. Så inatt sover jag på soffan har jag bestämt. Ska kika filmer och sådär. Sveafisen ska även få komma upp i soffan och mysa med mig tänkte jag, hihi. Kommer ha Sami hemma om dagarna i två veckor nu, han är sjukskriven. Ett stycke stukad fot, så det kan gå när man kör cross. Verkar vara en oturs cross den dära som han ramla med, även tre andra som ramlat med den som jag vet, haha. Nej nu dags att blanda saft och ta fram lite ostbågar för att sedan bädda ner mig i soffan med en film.

*

Har nyss kommit hem från promenaden med min syster. Vi gick flera varv runt i kusens backe. Och istället för att bara gå så sprang vi också lite grann. Duktiga oss! Imorgon ska vi ut och knalla igen. Och resten av nästa vecka bestämde vi. Härligt att ha någon att knalla med så man får röra lite på fläsket, haha. Nej nu dags för en dusch sen mat. Sen blir det väl att kika på hockey tror jag. Tjingtjong!

Fredag

Imorse var mitt hjärta en ängel, han tog ut Svea innan han gick till jobbet så jag fick sovmorgon. Sov till halv 11 sen vaknade jag, så sov inte så länge iaf. Sen så kom Sami hem på sin lunch också, det var trevligt. När han skulle tillbaka till jobbet gick vi sällskap en bit, för jag gick och hämta några cigg av en vän. Nu kom jag nyss hem och ska börja städa tänkte jag. Uscha blä på det, men måste göras. Sen ska jag ut pch promenera med min syster idag också. Ska möta upp henne när hon slutat sitt jobb så ska vi knalla då.  Härligt härligt.

*

Åh jag kom på en sak jag glömde skriva förut! Min syster och jag var ute och promenera igår kväll. Och duktiga var vi, gick fort och över 1 mil. Fast idag har jag ont i fötterna, gick i riktiga skit skor igår som är lite försmå också. Så skavsår och blåsor under fötterna har jag fått leva med idag. Håller fortfarande på att tvättar, fast nu är det sista på tork så klar snart. Sami gick iväg med Svea för ett bra tag sen, skönt för henne att komma ut på långpromenad. Det har inte varit någon bra dag idag kan jag säga. Både jag och Sami har varit tjuriga, så massa små tjafs och skit har det vart under hela dagen. Jobbigt som fan! Men nu är mitt hjärta på väg hem, så då ska jag putta ner honom i soffan och mysa massor med honom tänkte jag.

Torsdag

Sami har sin lediga dag idag, åh tänkte vi igår kväll. Sovmorgon för oss båda! Men nej minnsan, vi vakna klockan åtta imorse. Kul! Fast har fått en del saker gjort nu på morgonen, ringt min sockärring vart nere på stan på möte med henne. Saker och ting börjar gå bra nu för mig verkar det som. Skönt som fan! Senare idag har vi tvättstuga, var nyss nere och kolla om det fanns lediga tider. Så 18.00 börjar jag tvätta.
Igår dagen var bra, jag och Malin tog ju Svea med oss och gick till ön här längre bort och la oss och sola. Skönt vare, men jag med mitt pigment fick såklart ingen färg. Och Malin, vad vare vi skulle säga? Det blåste inte, nej nej det kom bara lite svalkande vindar. Hahaha.

Onsdag

Tjolahoppsan vad underbart väder! Det ska jag ta vara på idag, för det är nämligen så att Malin kommer hit på besök och vi ska gå ut och lägga oss och sola lite någonstans. Jag har gjort mina ärenden idag så nu kan jag njuta av vädret. Har varit på möte på arbetsförmedlingen och sedan på försäkringskassan och lämnat in papper. Nej nu dags för macka och ett glas cola. Sen gå och möta Malin! :)

tisdag

Äntligen har vi fått internet till lägenheten efter massa strul. Jag trivs som fan i lägenheten, glad att vi flyttade. Saker och ting går åt rätt håll nu igen. Och en annan sak, sami och jag har blivit med hund! Vi har fått min älskade Sveafis, fick henne i Torsdag. Och jag är så jävla glad. Min älskade vovsing. Det var ju mammas mans hund först, sen gav dom bort henne till någon. Men beslutade att ta tillbaka henne för dom ej skötte om henne som man borde. Så då fick vi henne istället! :D

Söndag

Som jag längtat efter denna dag, så jävla skönt att äntligen flytta. Riktigt jävla skönt att lämna svinstian här och flytta till ny och större lägenhet. Börja om bara jag och Sami. Få bo själva igen, va oss själva, allt! Men är rätt körigt, har massor kvar att packa och skruva isär möbler. Men det klarar vi. Jobbigt bara att det bara är jag och Sami, men så är det alltid. Man ställer upp för allt och alla och vad får man tillbaka? Ingenting. Och nu har jag bestämt mig, på riktigt den här gången, jag ska bli nykterist. Alkohol ställer bara till massa besvär och skit. Har fått nog av det nu. Igår var sista dagen jag drack. Det ska blir så äckligt jävla skönt att slippa all skit som kommer när man dricker. Och jag har inaktiverat mitt facebook konto. Trött på det också, ska skita i den sidan ett tag nu. Woop woop, idag börjar jag om på nytt. Och det är jag glad för. För det behövs verkligen.
RSS 2.0