27 Oktober

Godmorgon godmorgon! Ska strax hoppa in i duschen och efter det sätta mig och skriva matlista på vad vi ska handla för något. Efter det väcka Sami och sedan knalla till willys och storhandla. Igår var Sami helt jävla världsbäst, han köpte en ny mobil till mig. Den är skit fin, älskar den! Tack hjärtat! Så nu när jag iaf har en mobil med kamera så tror jag det kommer dyka upp lite mer bilder här i bloggen. Ruuuligt.

25 Oktober

Ojoj, det var verkligen inte igår som jag skrev något i denna skit blogg. Men fick lust att göra det idag. Ska strax hoppa in i duschen för att slippa stressa sen att göra mig iordning. Ska nämligen möta upp Sami och toni uppe i Stockholm efterdom slutat jobbet för att se gå och dricka någon öl. Och så ska vi möta upp min käre bror också. Om han fortfarande har tid att ses då. Wiho så kul! As längesen jag träffa han. Och så vill jag Gratta min systeryster till hennes nya jobb hon börja på igår, och toni också för den delen som också börja jobba igår. Och sist men inte minst,      grattis pappa till att du äntligen tog tag i det som du så länge pratat om. Du kommer fixa det här galant! Håller tummarna för er alla tre! Lycka till!

3 Oktober

Har precis kommit hem, och ska precis springa iväg igen. Har varit med mormor och handlat nyss. Fick även lite saker som tack för hjälpen. Älskade mormor. Hon klarar inte riktigt och gå själv, och stålmormor som hon är vill hon ej använda rullatorn ute heller. Haha. Strax ska jag kila till arbetsförmedlingen på intrevju, najsbajs..
RSS 2.0