Måndag

Jag håller på att bli galen, på riktigt. Min mobil är fan död nu, helt och hållet. Tror ej den kommer starta igen överhuvudtaget. Fyra dagar har vi försökt ladda den utan resultat. Skit jobbigt. Så måste alltså köpa mig en ny mobil. suck, har ju verkligen inte råd med det! Någon som har en gammal mobil som ligger och dammar i någon låda som man kan köpa för en billig peng? Börjar bli desperat nu!
Och en annan sak. I lördags när jag och hjärtat var påväg hem där på kvällen gick vi förbi nya kebebstället på storgatan. Beställde mat vi skulle ta med hem. Upptäckte dom servera någon som dom kalla "kebab i franska" självklart ville vi testa och beställde även sån. Och herre jesus, bästa jag ätit i kebabväg alltså. Det var kebab i baugette istället för typ pitabröd eller rulle. Helt underbart gott. Har ni vägarna förbi där, gå in och beställ. Ni kommer ej bli besvikna!

Söndag

Nu börjar lägenheten se ut som ett hem igen. Blev inget ikea i onsdags, vi åkte i fredags istället. Köpte lite småsaker, äntligen har jag min stooora spegel jag längtat efter. Igår var det ju Gnesta dagen, missade marknaden tråkigt nog. Hade gärna gått på den, men vi väntade på att ikea skulle komma hem med våra saker så blev för sent. Men men, ska försöka dra med mig sami till trosa nästa helg istället, för är väl marknad där då har jag för mig? Hmm...
Igår kväll åkte vi iaf till Mölnbo, drack lite med Daniel och Mickis. började med en öl på älskade Abbes sen vidare till skolvägen en sväng för att sedan ta tåget till Gnesta. Där gick vi och satte oss och drack lite till och så åkte vi karuseller, grymt kul var det! Synd att kvällen gick så fort och att vi var tvugna att åka hem för hunden var ensam. Idag har jag städat och röjt undan lite här hemma. Skruvat ihop soffbordet och lite så där. Sami är iväg och kollar fotboll med sin släkt, så lika bra passa så att röja undan här hemma då med hög musik. Nej nu ska jag återgå till det stora diskberget jag kämpar med, hahaha.

Onsdag

Usch, vaken tidigt idag också. Är snart dags att klä på sig och ta sig ut på en powerwalk runda igen, dukitgt Martina! Jag är på as dåligt humör, min äckelmobil har vägrat ladda under natten så den är helt död nu, och vill typ inte ladda nu heller. Hatar mobilen när den håller på sådär, har ju gått skitbra utan problem i typ en månad men nu börjar den dumma sig igen. Seriöst så kommer mitt liv gå under om den inte börjar ladda snart! haha. Sen senare kanske det blir en liten tripp till ikea, om inte imorgon istället. Får se sen. Roligt att åka dit, längesen jag var där. Kanske drar med mig mitt hjärta på bio efter det också, och lite gott käk. Hmmm.
RSS 2.0