2012-06-28

Det här med lchf går riktigt bra faktiskt. Men en jävla huvudvärk jämt och ständigt, men den försvinner nog om en dag eller två. Idag iaf så knata jag och syster ut på en promenad efter jobbet. Det blev en promenad i rask takt på 1 mil. Det är bra jobbat, riktigt skönt var det. Sen blev de middag när vi kom hem, vilket blev äggröra med champinjoner & aubergine i och kyckling. Sen var det dags för efterrätt också, jordgubbar och grädde. Smaskens!

2012-06-26

Håller på att tvättar just nu, tänkte ställa mig och diska också men orkar nog inte de. Haha, lat men så jävla trött. Idag ska jag fan sova tidigt, så fort jag är klar i tvättstugan ska jag gå och lägga mig. Skönt! Jag och min syster har förövrigt börja äta enligt lchf, började igår. Ska bli spännande det här, får ju äta massa gott. Men inte pasta, som jag älskar sååå mycket. Illa, haha. Igår kväll var jag ute och gick i typ två timmar, det var väldigt roligt. Massa snack och skratt tillsammans med P. När vi snackade kom vi in på tjejer som bär burka eller vad det heter, en såndär heldräckt typ som sedan ledde till gud och alla som ber till honom. Sen helt plötsligt kläcker P ur sig "Alltså jag fattar inte, varför ber så många till gud. Jag menar, det finns ju typ bara en enda människa som kommer hamna i himlen. Och det är ju påven." Hahaha, det var mycket kul tycker jag.

2012-06-23

Jag tjuvade min systers otroligt coola discobrillor. Tjuuuuusiga va?

2012-06-13

Jag är så grymt jävla bra! Idag orkade jag springa hela varvet, utan att gå! SÅ GRYMT! haha. Annars brukar vi ju springa och sen gå en bit och sen springa osv. Men inte idag, idag sprang jag hela tiden. Och stack ut själv också, min syster kunde inte följa med. Tummen upp för mig. Dock är jag helt död nu, men de är en annan femma. Idag har jag varit duktig efter jobbet. Har målat våra byråer och burit ner massa tomma kartonger som stått och skräpat i köket. Nu blir det en välbehövlig dusch och sen sängen. Ska försöka somna tidigt, för imorgn är det ju jobb som vanligt och sen även övertid i några timmar. Usch så jobbigt. Hehe.

2012-06-12

Jobb, tvättstuga, träning, matlåde-verkstad och soffhäng. Så har min dag varit. Jobbet flöt på som vanligt, tvättstugan var inte jobbig då det endast var två maskiner som skulle tvättas. Träningen var jobbig, men så skön ändå. Blev en lite längre runda idag. Har även ätit tonfisk för första gången i mitt liv idag. Min syster gjorde någon tonfiskröra, det var faktiskt gott! Sen har jag bara slöat i soffan framför tvn med datan i knät.

2012-06-11

Åh vad jag känner mig hurtig. Orkade mig ut på en PW/jogging runda med syster. Visserligen var det inte speciellt långt men iaf en början. Så från och med idag blir det minst ett varv i spåret iaf varje dag. Och sen lite armhävningar och annat skit när man kommer hem. Nice. Nu jävlar ska jag ta tag i träningen på riktigt. Är ju så sjukt skönt efter, när man väl gjort de. Heja heja mig och syster. Och nu är det fotboll på tvn också, heja Sverige!

2012-06-06

Jaha, så vart börjar jag. Har flyttat och sen flyttat igen. Bodde typ två veckor på ena stället tills vi flyttade igen. Nu har vi bott här i en vecka. Lägenheten är underbar, kommer bli ännu tjusigare sen när allt är klart. Förövrigt så känns det som mitt liv håller på att ändra sig. Eller det gör det. Bara åt det rätta hållet, och det känns så jävla bra. Jag mår bra av det jag gör, hur jag bor och med vem, vilka jag umgås med och allt. Jag mår bra, på riktigt nu. Så jävla härligt!
Så ett gäng bilder på vårat finfina hem
RSS 2.0