Lördag

Ikväll, då jävlar ska vi ha kul! Sista kvällen med alkohol för oss på ett halv år. En sista fylla. Och jag lovar, fyfitta vad kul vi ska ha! Jag och Sami, vi ska bli så fulla att vi inte kan gå. Resten skiter vi i. Eller aa, allt ska hända förutom att vi två blir osams. Me like!

Jag saknar dig bebis!

Fredag

Jag vill tatuera mig igen, helst precis just nu! Kan någon snäll själ ge mig några tusen. Har några olika tatueringar jag vill göra.

Tisdag

Fyfan vad underbart väder det är ute idag! Varmt, skönt och sol. Me like! Var ute på promenad med Malin förut, härligt det. Hundra år sen hon och jag träffades. Så blev en jävla massa snack. Hehe. Sen gick jag upp till far min och hämtade min post och lite saker. Typ som solglajjer, keps och lite kläder. Najsbajs. En sak som är mindre najs är att jag fått ny soc handläggare, IGEN. Blir galen, och hon kan knappt svenska. Vad är det här, varför byta hela tiden och en som knappt kan svenska? Alltså, jag har absolut ingenting emot utlänningar. Men hade det inte varit bättre om jag haft kvar min förra handläggare som pratade ren och flytande svenska istället för att få en som jag knappt hör vad hon säger. Hon har sagt sitt namn typ 7 gånger och jag vet fortfarande inte vad hon heter. Tur nog så förstod jag tillräckligt av det hon sa att jag vet att jag ska på möte på måndag. Nej herre min jesus, irriterad är jag.

Fredag

Har suttit nu sen halv åtta och sökt massa jobb, tråkigt som fan men måste ju göras. Dels för att jag ska få några pengar och för att jag vill ha ett jobb. Så jävla tråkigt gå hemma hela dagarna. It sucks. Nu har jag tagit pause i jobbsökandet. Magen kurrar, så dags fö frukost. Håller på att koka te, sen ska jag göra ordning mackor. Sen ska jag sätta mig och dricka te, äta mackor och kokt ägg och lösa korsord. Haha, känner mig som värsta gammlingen.

Söndag

Usch fyfaan vad trött jag är. Men kan inte sova. Ska laga mat och sen mysa ner mig i sängen helt själv med en bra film tänte jag. I hopp om att kanske få sova en stund iaf. Gårkvällen/natten var riktigt jävla trevlig. Grannarna kom ju ner, sen kom en gammal klasskompis också. Skit kul. Tror vi fick följa grannen hem runt halv fem eller något. Sen gick jag och min vän och hämta cigg av en annan vän. Sen hem hit igen, satt och snacka massor och lyssna på musik. Sen blev vi hämtade av hans vän så vi åkte hem till honom, satt där och snacka och tog det lungt istället. Tror jag somnade typ halv tio i morse och sov ungefär 2 timmar. En helt jävla skitbra ikväll/natt/morgon var det. Enda som saknades var mitt hjärta som inte kom hem igår överhuvudtaget, FY på han!

**

Fortfarande har han den där inte kommit hem, han åkte vidare till södertälje och skulle kommit hem för typ snart tre timmar sen. Men tänker inte deppa ihop för det. Jag kan ju faktiskt göra saker utan honom. Så strax kommer grannarna ner och umgås med mig. Trevligt med lite sällkap och skitsnack. Var en sväng hos min gamla barndomsvän förut också, tog en bärs och snackade massa. Men drog hem när det kom lite folk, orkade inte med dom. Så resten av kvällen tillbringar jag här hemma och tar det lungt med trevligt sällskap. Härligt det, för jag är riktigt trött nu efter jag käkade mat.

*

Nu har jag storstädat här hemma. Eller kan jag kalla det hemma? Jag vet inte, vet inte om jag bor här egenligen. Har ju bara lite av mina kläder här och inget annat, men sover här jämt förutom när han och jag sover hos mamma. Men jo, jag ser det som mitt hem. Mitt och hjärtats hem, iaf till jag får egen lägenhet. Fast då kommer vi ju bo tillsammans då också. Hmm, lurigt det där. Funderar på om jag ska gå ut på en promenad i det härliga vädret, men det tar emot för jag har ingen musik i mobilen. Och det vill jag ha om jag ska promenera. Jaja, det återstår att se. Om inte en promenad blir det en lång och härlig dusch istället. Och det var tydligen en jävla lång väg för hjärtat att gå till grannen för att hämta ipren, har tagit tre timmar och han är fortfarande inte tillbaka. Irriterande med jag överlever iaf.

Lördag

God morgon god morgon, uscha är trött. Blev väckt tjugo över tio av hjärtat. Han skulle gå till grannen och kolla om hon hade ipren hemma. Det tröttsamma är att han jämt är borta så länge när han går dit. Blä på honom för det! Idag har jag tänkt städa, ser nästan ut som en svinstia här. Bara hoppas på att han hjälper till också. Hmm. Det lär visa sig. Annars vet jag inte vad som sker idag. Ska nog börja med att käka lite kladdkaka och ta en cigg till frukost.

Fredag

Mitt hjärta var hemma från jobbet idag, han har feber. Så vi sov till tolv imorse, eller på dan kanske man ska säga. Sen visste vi inte hur vi skulle fördriva dagen, så vi bestämde oss för att åka in till södertälje och hälsa på hos hans kusin när hon slutat jobbet. Det var trevlit där, han fastnade i ett spel som han satt och spela i en timma säkert. Sen åkte vi hem och käka lite sen knalla vi upp till grannen och kolla hockey med honom och hans son. Och självklart har vi kikat på big brother också, faaaan vad jag älskar Gurkan. Han är så jävla skön! Nu ska jag gå och mysa med mitt hjärta som ligger i sängen och lyssnar på massa olika fjärtar i mobilen och garvar som fan. Godnatt.

Torsdag

Jaha, vad har jag gjort idag?
Jo, jag har gjort massa saker. När jag vaknade ringde jag min soc kärring och snacka lite med henne. Sen åt jag frukost och spela mulle. Åkte in till Södertälje, gick till arbetsförmedlingen och försäkringskassan och fixa lite skit. Åkte upp till mamma, satt där en stund. Sen gick jag på en lägenhetsvisning och sen vidare till mamma igen och käkade nybakta bullar. Nu sitter jag hemma hos my love igen. Han gick till grannen som vanligt. Tänkte överraska honom med en god middag när han kommer hem igen. Har redan tagit fram lite saker till den, ska börja med middagen om en stund. I hope my love likes it. Hehe.

*

Nu är vi klara med tvättstugan, eller har varit det ett tag nu. Men vi la oss och mös efter den. My love gick iväg till grannen för att kolla hockey och jag håller på att göra mat till mig. Ska käka lite grann nu för dör av hunger, sen ska vi laga något mat tillsammans sen. Jag är verkligen en tjockis, haha. Är trött som fan och ska bara ligga i sängen och kolla tv hela kvällen har jag tänkt. Undrar om jag håller på att bli sjuk kanske, känns som det. Usch, vill inte det. Och han är också dålig, lite feber och grejer. Synd om honom, hahaha.

Onsdag

Usch, igår var ingen rolig dag. Hade sån jävla mensvärk att jag var sängliggandes heeeela dagen lång. Och inte hade jag några värktabletter heller. Bajs på det. Så jag låg i sängen och vände och vred på mig och grät för jag hade så ont, och så blev det en och annan tur till toan för att spy. Not funny. Kollade igenom en helt gäng med filmer igår, kom på att jag kan fylla en flaska med varmt varmt vatten och lägga mot magen så det skulle bli lite bättre, sagt och gjort. Då blev det lite bättre och jag klarade att ligga still iaf. Sen sent på kvällen fick jag och my love något ryck och började laga mat och baka chockladbollar och städa köket. Sen la vi oss och mös och kika film halva natten. Idag har jag inte lika jävla ont, men har riktigt riktigt ont. Har iaf klarat att dammsuga av lägenheten och sorterat tvätten. Har tvättstuga klockan två, får se hur det går. Men my love hjälper antagligen till. Nej nu dags att lägga sig och kika film med flaska mot magen. Tjingeling.

Måndag

Ojoj, hela helgen har sprungit förbi. Fan vad tiden gått fort alltså! Har varit hos mamma hela helgen igen, börjar nästan bli en vanesak. Hehe. Nejmen det är trevligt det. Vi har inte gjort så mycket, druckit en hel del öl, varit på hockey, spelat massa kort, promenerat med hunden och bara myst. Najsbajs. Jag ska snart ställa mig och steka bacon. My love och jag ska käka varma mackor med bacon och fetaost, eller jag ska iaf ha fetaost. Jag dör, det är så jävla gott. Kan inte få nog av fetaost alltså. Tänkte fixa mackorna så vi kan käka det när vi kikar på big brother. Och nyduschad är jag också, tog en lång och varm dusch nyss. Så jävla härligt.

Fredag

Idag är my love hemma från jobbet, varför vet jag inte. Men är nog så att han inte orkade upp imorse. Och så har jag hört honom klaga på ryggvärk och ont i knäna, hmm. när vi hade vaknat för andra gången imorse gick vi upp och gjorde våfflor som vi käka till frukost. Mums det. Sen ställde jag mig och diska och dammsög efter det. Nu har jag precis kommit ur duschen, ska klä på mig och så sen åka till Södertälje. Vi ska hämta ut billjetterna vi bokat till matchen imorgon. Sen vet jag ej vad som händer och sker. Antar att det blir en lung kväll eftersom vi ska dricka lite imorgon.

*

Åkte ju och storhandla förut, skönt att allt är påfyllt nu. Bara chips & dricka förrådet som måste fyllas på, heheh. Lite jobbigt att ta sig hem på egen hand bara efter vi handlat eftersom vi inte hade tillgång till bil. Men gick helt okej, tog buss och tåg. Sen i mölnbo hade vi rena turen att grannen kom och hade bil så vi fick skjuts från stationen iaf. Tror det blev 7 matkassar totalt, räcker mycket väl för oss två grisar. En polare till my love var här förut och hälsa på, så vi satt snacka massa och kollade film. Det var mycket trevligt det.

Tisdag

Sitter här och fördriver tiden, ska åka in till södertälje om ett tag och storhandla mat. Härligt, sen har min kärlek massa mat hemma så jag kan äta mig tjock på massa massa god mat. He he he. Tror jag ska handla så jag kan baka bullar någon dag också. Tänkte testa det, har liksom aldrig gjort det själv. Haha, men har aldrig varit sån som gillar att baka och laga mat egentligen. Igår satt vi hela dagen hos min mamma och spelade kort, sen åkte vi hem på kvällen och käka mat och kollade film. Är så skönt och mysigt att ligga under det stora stora duntäcket och mysa och kika film. Me like it alot, hihi.
RSS 2.0