29 Augusti

Hjärtat har kilat iväg till jobbet och jag är vaken för att jag håller på att tvätta. Pust suck o stön, skulle inte erbjudit mig att börja tvätta på första passet idag. Är sjukt trött och vill sova. Men lika bra tvätta nu så det blir gjort, har andra saker jag måste göra senare idag.
Lägger upp en gammal bild på Sveafisen också, min älskling.

28 Augusti

Passar på att sitta vid datan nu när hjärtat inte är hemma, han gick iväg en sväng för att träffa hans syssling. Idag har vi varit och storhandlat, ojoj vad mycket det blev. Mer än jag tänkt mig, men det är bra då har vi både kyl och frysarna fulla. Helgen har varit trevlig, både fredag och lördag. Alkohol båda dagarna med trevligt sällskap. Senare ikväll ska vi kika film och dippa grönsaker, mums det. Och säkert lite chips också.

25 Augusti

Middagen igår var jätte trevligt, kul att mormor kom hit och super god mat! Fick en fin blomma av mormor också, och tre dukar, haha. Jag gick ner och hämtade henne hemma hos henne sen knalla vi upp hit till mig och Sami, gud så skruttig hon blivit stålmormor alltså. Höll på att ramla/snubbla flera gånger på vägen. Läskigt. Senare på kvällen när jag lämnat hem mormor blev det kortspel hela kvällen lång, väldigt kul faktiskt. Sen även en liten nattpromenad. Senare sen ska vi nog gå och storhandla, och jag ska nog även köpa mig ett par byxor tror jag. Beror på vad mannen i huset säger, hahaha. För skulle behöva lite nytt i garderoben. Nej nu dags att klä på sig och knalla ut med Sveafisen på promenad.

24 Augusti

Godmorgon godmorgon, vaknade för typ en timma sen. Hjärtat mitt knalla iväg typ direkt, han gick till våran vän med Sveafisen. Han skulle hjälpa oss att klippa klorna på henne. Skönt det. Strax är det dags att börja städa här hemma, fast är inte så mycket som behövs göras. Men dammsuga och plocka lite iaf för mormor och mamma kommer hit på middag idag, trevligt. Ska käka skitgod mat, lax och potatis i ugn. MUMS! Jag håller på att bli riktigt förkyld också, vaknade halv sex imorse första gången bara för jag hostade så mycket. Antar att det är Sami som smittat mig, usch på han! Haha.

16 Augusti

Idag har hjärtat äntligen tagit sig till jobbet och jag råkade ta mig en ordentlig sovmorgon, vaknade nyss. Tokigt det blev när jag tänkt gå upp vid halv tio. Har en bror här hemma som ligger och sover på soffan. Han kom sent i lördags redan och har varit kvar sen dess. As kul att han är här. Men nu lite tråkigt för tror han är lite sjuk. Vet inte alls när han tänkt åka tillbaka upp till stan. Men det visar sig. Idag är det dags att tvätta igen, uschablä. Igår städade vi här hemma så det slipper jag idag, bara lite som ska diskas. Funderar även på att baka något men vet inte vad. Äsch det visar sig om det blir något bak sen eller inte, nu ska jag gå och göra lite nytta.

8 Augusti

Tidig dag idag, hatar gå upp tidigt nu för tiden. Sover helst till iaf elva, men men. Idag är det fortsättning på rättegången som började i Fredags. Jobbigt som fan det dära! Men går rätt bra ändå. Ska knalla iväg om typ 45 minuter så sitter här vid datorn och fördriver tiden. Igår var det en riktig slappardag, var hos mamma hela dagen. Vi mös ner oss i soffa och fotöljerna och bara kikade på tv och åt massa gott. Mysipys!

4 Augusti

Ojojoj, längesen jag skrev sist nu. Men kände att nu var det dags igen. Så vad ska man skriva, hmm... Vi har det bra här i Södertälje, trivs som fan i lägenheten. nu har vi fått ordning här på riktigt. Finfint! Fast fortfarande mycket jag vill byta ut, som typ soffa och köksbord och lite sådär. Men det får bli någongång när man har råd med det. Just nu håller jag på att tvättar och städar, tråkigt med är tvungen. Hade inte många rena kläder kvar inte, hehe. Och i huvudet går tankarna runt runt, jobbigt. Har en lång och jobbig dag framför mig imorgon, hade hoppats på stöd från min bror men han kunde inte komma. Fast jag vet att det finns en annan människa som det är ännu jobbigare för. Men jag är stolt över henne, att hon äntligen gör något åt saken. Jag är bara med som stöd imorgon, när hon ska sitta timmar i en rättsal eller vad det heter. Jag hoppas på det bästa imorgon, att det går bra. Och att hon orkar stå på sig och klarar av det som behövs av henne imorgon, att hon inte bryter ihop för det kommer jag inte klara av att se. Det gör ont i mitt hjärta för jag vet hur dåligt hon mår över det hon ska göra, hur dåligt hon mår förövrigt men samtidigt är jag glad att hon gör det. För att få ett bättre liv, för det är hon värd! Nej nu avslutar jag, tjing!
RSS 2.0