2012-05-10

Det här var en bra dag, VAR. Nu är den bajs. Har tagit, för mig, ett stort beslut. Ett beslut som gör riktigt ont i hjärtat. Har gråtit nu i någon timme. Men fan, måste tänka på hennes bästa. Inte mitt. Mer om det en annan dag. Jag har varit duktig och knappt rökt något sen i måndags, men gick och köpte mig ett paket cigg efter jobbet för att lugna mig lite. Har ångest över det nu. Inte bra! Något som gör mig gladare är att jag förmodligen flyttar tidigare än väntat, YEEEEY! Så skönt!

2012-05-07

Måndag idag, vilket innebär att det är en ny vecka. Och med det så ska jag försöka börja leva ett nyttigare liv. Jag och min syster har pratat rätt mycket om träning, bra mat, sluta röka och kröka. Idag tar jag tag i det. Idag slutar jag röka, idag börjar jag träna. Eller träna & träna blir det väl inte. Men ska ut på en powerwalk sen iaf. Sen kommer det bli minst en sån om dagen i fortsättningen. Allt jag säger är, LYCKA TILL MARTINA!

2012-05-06

Ett härligt avslut på denna vecka. Har precis kommit hem efter att jag följt syster hem. Skulle ju bjuda henne på middag, vilket jag gjorde. Blev bra även denna gång jag gjorde den rätten. Sen blev det mer matlagning också, Två andra rätter. Vi gjorde massa mat lådor. Slutade med att hon fick 7 lådor med sig hem och jag behöll 5. Blev också massa snack medans vi drack te och kedjerökte. Myspys.

2012-05-06

Sköna söndag, håller på att städa. Väntar på att tiden ska gå lite fortare. Syster kommer hit sen, ska bjuda henne på middag. Hoppas maten blir lyckad och att hon tycker om den.
RSS 2.0