30 September

Har precis kommit hem från stan, träffa min syster en snabbis sen gick jag till bolaget och handla lite. Nu satte jag precis på musik, men oteknisk som jag är får jag ej igång högtalarna utan får lyssna genom tvn, det suger! Ska straxt städa, dammsuga, skura och diska och efter det ska jag färga håret. ÄNTLIGEN! Nu blir jag av med mitt råttfärgade hår. haha. Sen får vi se ifall Samis kusin från Motala dyker upp, hon skulle eventuellt göra det, skoj!
Typ så hära glad känner jag mig idag, vettefan varför faktiskt.

28 September

Det blev ingen intervju idag, synd! Kände mig krasslig redan igår kväll. Vaknar idag och mår ännu sämre. Och bättre blir det inte när man får veta att mormor är på akuten. Usch, hon blir sämre och sämre. Så ska det inte va. Hon är stålmormor ju! Hon har varit så himla vimsig nu sista tiden, kommer ej ihåg saker hon sagt och så. Blir yr och trillar med mera. Tror ej vi får ha kvar henne länge till faktiskt :( Min älskade mormor. Vill att hon ska leva flera flera år till.

26 September

Igår var jag på mötet om Telge tillväxt, inte speciellt kul. Förutom att Malin också var kallad till det mötet, det var verkligen plus i kanten! Imorgon är det dags för intervju på ams angående telge tillväxt. får väl hoppas det går bra, så det blir en andra intervju också och så man får börja jobba där. bättre än inget jobb alls liksom. Och självklart hoppas jag det går bra för Malin också så hon med börjar där, haha. Sitter just nu och väntar på att hjärtat ska komma hem. Han är iväg och betalar en skuld. Sen ska vi knalla och storhandla. Skönt fylla på frys och kyl igen! Och ikväll ska vi chips och dippa. Hoppas jag, eller jag ska iaf göra det. Tjock som jag är, haha.

24 September

Det blev en bra fredag igår trots penga problemet. Eller ja den var till största delen bra, lite tråkigheter också. Men men. Gick hem med en jätte full Sami och en ganska så full Toni också. Haha. Men dom försvann sen åt olika håll etfer dom käkat maten här hemma. Sen kom dom hem igen tillsammans halv sex imorse. Dom måste haft en rolig natt. Idag har dom varit riktigt bakis båda två, skönt att jag inte vart det iaf! Vi har bara tagit det lungt idag, kollat film och spelat en massa spel. Nu gick dom till Ronna en sväng, sen får man se vad som händer. Tror inte dom har lust att dricka idag iaf, hahaha.

23 September

Fredag idag, borde vara glatt men inte då. Hjärtat mitt har fel på lönen så ingen lön idag inte. Och jag får inte pengar först på måndag. SUCK! Änuu ett suck kommer nu, när vi kom hem från stan hade jag fått post från arbetsförmedlingen. Ska på möte/intervju om Telge tillväxt. Blä på det. Vill inte börja jobba där faktsikt. Efter all skit Sami haft där så är man inte speciellt sugen. Men men, får jag jobb där får jag väll tacka och ta emot liksom.

21 September

Varit vaken nu sen jag väckte Sami, kollat två avsnitt av min serie. Usch snart slut, typ 10 avsnitt kvar bara. Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen fixa mig och gå ut med Svea. Efter det ska jag åka ut till Mölnbo och umgås med min kära syster över dagen.
Och sur är jag nu också, går fan fortfarande inte att lägga ut några bilder, vad har jag för problem egentligen.. GAAAH! Alla andra kan, men inte jag? Måste ju vara värdelös.

20 September

MIN POJKVÄN ÄR UNDERBAR! När han kom hem från hockeyn hade han köpt med sig cola och jordnötsringar! Åh fysatan så gott det var. Och det bästa av allt, min huvudvärk som jag haft hela dagen släppte direkt, haha. Nu är det dags att väcka hjärtat mitt som somnat här brevid på soffan för att istället gå och lägga sig i sängen och sova. Upp tidigt imorgn, gonatt!

20 September

Åh, jag dör. Har bara EN säsong kvar av min seire, sen är det slut. Vad ska jag då göra, mitt liv kommer gå under. Idag har jag inte gjort mycket mer än att legat i soffan och kollat avsnitt efter avsnitt. Jag är helt fast! Kan verkligen leva mig in i serien. Gråter när det är sorligt, gråter när det är massa jävla lycka, ja gråter stup i kvarten. Sjukt! Men antar att jag gråter så lätt bara för jag inte mår speciellt bra nu, serien liksom hjälper mig att lätta på tårarna. Och det är skönt, faktiskt. Samma sak som igår kväll, då jag tog en promenad med Svea. Det var så skönt. Bara gå, utan att veta vart. Gå och prata med Svea, gå och tänka. ska göra samma sak idag, så fort det blivit mörkare ute. Men fram tills dess, mys i soffan med täcke och Svea. Och självklart framför min serie! Adjö.

19 September

Idag har det varit full rulle, eller nja inte riktigt. Men har gjort lite saker iaf. Tog det lungt när jag vaknade imorse, kolla datan och spelade lite. Pratade med Riitta, sen kom Joni & Toni förbi en stund. Efter dom alla tre gått, klädde jag på mig och gick med fisen till rastgården så hon fick springa och leka av sig lite, rikitigt skön promenad var det. När vi kom hem igen satte jag på musik och ställde mig och diska, sen damma och dammsög jag. Skulle skurat också, men orkade inte. Så passa på och kolla ett avsnitt av min serie innan hjärtat kom hem från jobbet. Nu sitter jag här helt proppmätt efter maten som Sami lagade idag, köttfärsås och pasta. Han är bäst på det! Mums! Funderar på att gå till rastgården igen med fisen, ska smsa Sami och se om han möter upp mig där, annars skippar jag det.

17 September

Ska strax krypa ner i sängen och lägga mig till rätta intill hjärtat mitt. Tänkte bara skriva av mig lite. idag har vi bara tagit det lungt, kollat film, serie och käkat massa. Var ner på stan en snabbis under dagen och nu på kvällen bakade jag kladdmuffins, as gott! vi var även ute på en mysig kvällspromenad med fisen. Igår hade vi lite partaj här hemma med lite folk. Var rätt trevligt och träffa nya folk. Tråkigt bara att hjärtat somnade tidigt, men förstår att han var trött eftersom han går upp halv fem varje morgon. nej nu dags ta sista ciggen för idag och sen sussa, gonatt!

16 September

Äntligen fredag, skönt! Sami har träffat chefen idag på det nya jobbet, och som jag förstod det ska han fortsätta där. Najs! Antar att vi ska dricka lite öl senare ikväll, är faktiskt jävligt sugen på det. Längesen sist nu, haha. Och älskade Sveafisen fyller 2 år idag, grattis på henne. Ska göra en tårta till hennes sen tror jag. Då blir hon nog glad, hihi. Igår var det riktigt roligt att åka med syster upp till stockholm. Blev en massa skratt. Typ som när hon hann med tunnelbanan men inte jag, blev först livrädd men sen kunde jag inte annat än att skratta. Fan jag hittar ju inte i stockholm, och absolut inte med tunnelbanorna. Scary shit! Och tack vare min syster blev jag helt fast i ett spel också. Så medans hon var på intervju tog jag hennes mobil i beslag och satt och spelade.
Och självklart så går det inte att lägga upp några bilder nu, bara för jag tänkt göra det... Suck.

15 September

Igår var en härlig dag, låg och kollade serie hela morgonen och senare under dan var jag ute på promenad med Sveafisen och syster i två timmar sen gick vi hem till syster och bakade äppelpaj, mums! Nu ska jag strax gå och fixa iordning mig. Ska följa med syster på intervju i stockholm tror jag. Skulle behöva fixa naglarna också, får se om jag hinner med det. Har iaf slutat bita på dom och för att jag inte ska bita måste jag ha nagellack vilket jag inte har nu, hmm hur ska det gå...

13 September

Idag mår jag bajs, riktigt dåligt. Kände av det redan imorse när Sami skulle till jobbet. Mådde illa, hostade som fan och var snuvig. Tog mig typ en timma att somna om efter han gått bara för jag hostade så mycket. Höll nästan på att kräkas av allt hostande då. Men när jag sen vaknar upp 3 timmar senare och fortfarande hostar som en tok, om inte ännu mer så blir det att jag kräks av allt hostande. Uuuäk, äckligt. Så idag blir en lugn dag på soffan i hopp om att må bättre, jag ska dricka te i massor och kolla klart serien jag håller på att se.

12 September

Så skönt, äntligen orkade jag sätta lösen på bloggen. Nu kan jag skriva vad jag vill och om vem jag vill, härligt! Helgen har varit lung och skön för min del, ingen alkohol alls. Så nu två helger jag varit nykter, good job Martina! Idag har det varit rättegång för Samis brors del, vi var där och kolla. Rätt intressant egentligen det där med rättegångar. Alla säger så olika, haha. Så idag har alltså Sami varit ledig från jobbet. Imorgon ska han dit igen, och resten av veckan också. Hoppas verkligen han får fortsatt sen också!  Har även planerats lite inför framtiden också, och som det ser ut nu ska vi på kryssning 24 november. Hoppas hoppas hoppas! Då blir det att vi firar mig, Sami & toni då eftersom vi alla fyller år runt den tiden typ. Det är ingen vanlig kryssning utan det är 100% party kryssning då den 24:e därför vi vill åka just då. Hihi. Nu ska jag strax ut med hunden sen ställa mig och laga mat, booooring.

10 September

Ska strax lägga mig på soffan och kolla några avsnitt av en serie och käka kyckligbitar. Passar på medans Sami och toni är iväg en sväng. Tänkte bara slänga upp några bilder från svamp plockningen med kära systeryster. Blev inget svamp plockande i torsdags som bestämt utan vi gjorde det igår istället. Och gud vad jag mådde bra ute i mölnbo skogen tillsammans med syster. Vi hade det riktigt trevligt. Prata, sjöng, skratta och svor en massa. Och det blev en jävla massa svamp, två fulla korgar. Typ 14 liter kanske. Tummen upp på det!

8 September

Hjärtat är på nya jobbet och verkar trivas. Själv ska jag åka ut till Mölnbo med min syster och plocka svamp. Ska strax gå mot stationen för att möta upp min syster. Hoppas bara vi hittar någon svamp sen. Jag kommer sätta lösenord på min blogg snart för jag tycker inte att alla människor ska kunna läsa vad jag skriver. Jag vill helst kunna vräka ur mig vad som helst utan att bry mig om vem som kommer läsa det sen. Så vill ni fortfarande läsa min blogg får ni be om lösenord här eller på facebook.

7 September

Idag har hjärtat mitt och jag varit tillsammans i 7 månader, det firar vi med massa mys i soffan och god mat. Har legat och kollat på serien oz typ hela dagen, nu pausar vi för att laga lite mat bara. Och något annat roligt, Sami kanske har nytt jobb. Han ska åka imorgon dit första gången och provjobba. Sen får man se hur det blir, bara hålla tummarna och hoppas på det bästa.
Jag älskar dig hjärtat!

3 September

Uscha, en trött liten Martina som sitter framför datan nu. Ska snart bädda ner mig i sängen och kolla film. Först bara fritera några kycklingbitar och göra vitlöksdipp, mums! Hjärtat mitt gick nyss, han ska ut på krogen med sin syssling eller vad hon nu är. Känns inte helt ok egentligen, men vafan bara för vi är tillsammans kan vi inte vara i koppel på varandra. Får helt enkelt lita på honom även fast det är svårt. Jag överlever kvällen iaf. Senaste tre dagarna har jag suttit på gamla öb, loppiset där. Försökt sälja lite skit. Har gått så där, men får iaf dagarna att gå fortare och det är huvudsaken plus lite extra pengamessigt också. Nej nu säger jag tack för idag o godnatt.

2 September

Seriöst, jag orkar inte mer. Vart man än vänder sig, om man ska läsa nyheterna på internet eller tidningen så står det där. Trodde att det skulle lugna sig efter rättegången och att man skulle slippa tänka mer efter det. Men icke sa nicke, då kommer det upp över allt. Igår skulle jag gå och handla och i kassan vad ser jag, jo första sidan på aftonbladet "Nygift 43-åring hängde sin fru i elsladd från parets balkong" Sen två sidor i tidningen. Det blir bara för mycket, allt kommer upp i huvudet igen och jag börjar tänka. Det gör ont, som fan. Inte nog med det så kommer det en reporter från aftonbladet och knackar på här hemma igår kväll också. FAN, LÄMNA OSS IFRED! Här är en av alla artiklar som finns. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13556822.ab
RSS 2.0