21 November

Ojoj vilken helg vi haft. Alkohol nästan hela tiden. Några timmars sömn bara. Men oj så kul det var! eller igår var det inte kul, när det var dags och städa. FYFAN! Och vidriga människor finns det också. Något äckel hade spytt/skitit och torkat det med våra handukar inne på toan, så det var bara slänga dom tre handukarna och sanera badrummet. UUUUÄÄK! Sami stack till templet för att kolla när vårt kära ssk krossar malmö så jag har passat på att söka lite jobb nu. Usch, hatar fan att inte ha jobb, känner mig sååå värdelös. Snart fyller jag år också, wiho... Eller nej, känns fan inte så kul längre att fylla år. Snälla gode gud, kan du ge mig en present när jag fyller år? Jag önksar mig ett JOBB!

16 November

Jahapp, var ett tag sen sist. Ska snart byta kläder och knalla ner till stan och möta upp mitt hjärta. Han slutade lite tidigare idag. Vet ej vad vi ska göra där, men antagligen gå runt lite bara. Sen ska vi hem och beställa taklampor, det behövs! Har ingen i hallen eller sovrummet, haha. Men iaf, i Söndags var jag och min bror ute i Mölnbo och hälsade på farsan Baloo. Shit vad han har gjort om hemma, det blev verkligen as snyggt! Och imorgon fyller mitt älskade hjärta år också, skoj skoj :) Nej avslutar nu, tjing!

4 November

Alltså, det här är helt sjukt. Riktigt jävla sjukt. Blir så jävla arg och ledsen! Vet fan inte ens vad jag ska säga. Finner inga ord. Efter det där beskedet har inte humöret varit på topp liksom.
http://lt.se/nyheter/sodertalje/1.1424986-tortyrliknande-misshandel-inte-mordforsok
RSS 2.0