Måndag

Sitter och söker lite jobb just nu, finns därimot inte så många jag kan söka. Har redan sökt dom flesta som jag kan. Menmen, kollar igenom annonserna varje dag ifall det kommit in något nytt. Ska snart käka mat också, mums. Risgrynsgröt blir det idag. Fan vad jag älskar mat. Äter hela tiden tycker jag, kommer bli smällfet förfan. Har även hunnit promenera två rundor idag. En mitt på dan runt Mölnbo och sen en runt spåret med farsan Baloo när han kom från jobbet. Blir nog en till promenad senare ikväll skulle jag tro. Najsbajs.

Söndag

Ligger i sängen och kollar på en film, eller inte just nu dårå. Men iaf. Snart dags för käk, magen kurrar som bara den. Pappa håller på med maten nu, det blir hasselbakspotatis och kött. Mumsfillibaba. Förut var jag ute på en liten promenad, gick till bergasjön och satte mig på hopptornet en stund. Hade velat stanna tiden då när jag satt där. Då kände jag lycka och jag mådde bra just för stunden. Synd att det var så kallt annars hade jag suttit där längre. Får gå dit någon dag då det inte blåser så mycket. Där kan man sitta i lung och ro och bara tänka.

Lördag

Ligger i sängen, har precis varit ute på en liten promenad. Har inte gjort något annat än bara varit hemma idag. Har legat i sängen och kollat på filmer, spelat lite och dammsugit. Skönt som fan. Igår gjorde jag ingenting heller. Härligt med en helg hemma nyktert. Igår lagade jag middag till pappa också, ville vara lite snäll. Så köpte lite mat när jag var på stan. Det blev potatisgratäng och kycklingfile till. Maten blev god och pappa glad. Han ville införa att jag lagar käk varje fredag, men jag gick med på varannan iaf. Haha. Och så fick jag världens bästa besked igår också. Min syster skicka ett sms där det stog att jag skulle få en egen lägenhet. Så första mars har jag min egna bostad. Jag är så jävla glad alltså, så som jag längtat. Min syster är världsbäst som hjälpt mig med det här! Äntligen kan jag starta om på nytt, helt. När jag har min lägenhet, då jävlar ska det ske förändring i mitt liv. Beskedet igår fick mig att inse att allt kan bli bra. Allt behöver inte gå åt skogen. Det fick mig att börja tro att även jag kan lyckas med saker här i livet. Ska jag vara ärlig så grät jag igår, just för jag blev så glad för jag ska få flytta till egen lägenhet. Nu ska jag sätta på en bra film, käka lite godis och sen sova.

Fredag

Ojoj, konstigt det känns att inte skrivit något sen i onsdags morse typ. Men tämkte ta en kort sammanfattning om vad gjort sen dess. Åkte ju som sagt till Stockholm i onsdags med Sami, vi gick runt i lite affärer och käkade. Sen åkte vi till värta hamnen för Samis kusin från Motala var där. Hon och hennes vänner skulle på kryssning. Vi tog en öl med dom och snackade lite. Verkligen skit kul att träffa henne igen. Sen åkte jag och Sami tillbaka till Södertälje. Mötte upp hans bror och gick till texas och drack lite. Sen gick vi vidare, mötte upp Samis tjej och så. Aa, resten av kvällen var väl bra. Till och från iaf. Igår var jag hos mamma hela dagen, gick med Svea och klippte klorna bara. Sen satt vi där hemma bara, spela kort och umgicks. Mycket trevligt! Idag har jag traskat runt på stan hela dagen med Sami, hans bror och mor. Vi käka frukost på stan, satt i en och en halv timma och snacka bara. Sen gick vi runt och kolla lite. Jag tycker om den familjen, den ena är sjukare än den andra. Jag och Samis mamma har alltid lika kul ihop. Muppar oss som fan och skiter i att alla kollar som om vi vore dumma i huvudet. Hahaha. Kärlek på det!

*

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli en människa igen. Sen ska jag käka något gott till frukost. Sen efter det måste jag fixa iordning mig för att sedan knalla till tåget. Är planerat att jag ska åka till stockholm en sväng. Evigheter sen jag var där. Så det ska bli skoj tycker jag. Kul att göra något för en gång skull istället för att bara vara hemma hela dagen. Kanske dags att börja göra mina saker så jag hinner, tåget går om typ två timmar.

Onsdag

Vakna tidigt idag, ställde klockan på sju. Skulle ha gjort en grej. Men när personen jag skulle göra det med inte svara så blev jag sur och somna om. Fast sov bara till åtta. Jag har just läst bloggar och spelat som vanligt. Ligger fortfarande nerbäddad i sängen. Varmt och skönt. Måste röra mig in till köket för att käka frulle, magen kurrar som bara den. Tjockis.
Lägger upp en gammal bild också, skulle jag ta en kort nu skulle jag skrämma iväg er till kina typ. Så vacker är jag när jag vaknar på morgonen. Hehe.

***

Blev en promenad med farsan Baloo förut när han kom hem från jobbet. Riktigt skönt att gå runt spåret, men blev ju bara ett varv. Tycker om att promenera med pappa, vi pratar så mycket då. Om allting, sånt vi annars inte pratar om. Sen jag flyttade hem igen har vi kommit varandra mycket närmare. Det värmer mitt hjärta, för pappa han är ju världsbäst. Och nu kom jag nyss in från yttligare en promenad. Tog en runda runt Mölnbo helt själv, det var härligt. Kände att eftersom jag inte gick imorse så tog jag en mindre promenad nu på kvällen. Ska spela lite nu, sen gå och göra mina kvällsmackor och bädda ner mig i sängen med en film.

**

Som många säkert vet så är ju min mamma alkoholist. Något som jag fått växa upp med. Det är väldigt jobbigt och i början var det ingenting man prata om. Kommer ihåg även idag den dagen min syster förklarade för mig att mamma hade en sjukdom, att hon var alkoholist. Det jobbigaste är att man inte vill prata om det med andra. Man tror att det bara är jag och min familj som har det så här. Men ack så fel, det finns massor massor med familjer som har samma problem. Mycket av det som pratas när jag är hos min psykolog är just om mamma och hennes alkohol problem. Sist jag träffade min psykolog sa han till mig "Martina, du är ett maskrosbarn, vet du det?" Och nej det visste jag inte. Vi pratade vidare om just maskrosbarn och allt vad det innebär. Sen berätta han även att det finns en ideell förening som stödjer ungdomar som har föräldrar som missbrukar och eller är psykiskt sjuka. Så idag besökte jag deras hemsida och kikade runt lite där. Jag bestämde mig också för att bli medlem och betala 100 kr i året för att stödja föreningen och deras arbete med ungdomar. Jag tycker att ni ska kika in på deras hemsida och kanske även bli medlemmar eller donera pengar till dom. Så seså, kika in på deras hemsida nu. http://www.maskrosbarn.org/
Nyss lyftes en liten sten från mitt hjärta, när jag såg vad dom på maskrosbarn gör. Hade jag vetat om att dom funnits när jag var mindre hade jag kontaktat dom direkt. Men jag är glad, nu är jag iaf med och stödjer dom när dom hjälper andra ungdomar som behöver just deras hjälp.

*

Jag har inte kommit iväg på någon promenad ännu, var på så kast humör imorse och vädret gjorde det inte bättre. Men tänkte knalla ut och gå sen lite senare istället. Kolla om farsan Baloo ska med då också. Jag har mest legat i sängen idag bara. Gick upp och käka frukost, satte igång en tvättmaskin och städade rummet lite. Sen har jag bara legat i sängen med datan i knät. Prata med mamma idag också, första gången sen två veckor tillbaka. Det var trevligt, vi hade mycket att prata om. Pratade i typ 40 minuter. Roligt roligt.

Tisdag

Har varit vaken i snart en timma. Lyckades komma upp när klockan ringde.
Men var inge kul att vakna alls idag. Hade gärna sovit hela dagen, men det kan jag ju inte göra. Jag ligger en så länge i sängen fortfarande, ska snart förflytta mig till köket och käka frukost. Sen klär jag på mig och går två varv runt spåret, 4 km och jag ska gå fortfort. Måste ringa försäkringskassan också, och kolla vart fan mina pengar tagit vägen.

***

Jag känner mig rätt duktig faktiskt, har gått ungefär 7 km idag.
Det är typ lika långt som om jag hade gått här hemifrån till pappas jobb i Gnesta.
Imorgon börjar jag dagen med en promenad på 4 km igen, eller efter frukosten iaf.
Nu ska jag göra mina kvälls knäckemackor och sen sätta på någon bra film och bädda ner mig i sängen och smsa lite med världens bästa. Så ser varje kväll ut för mig. Det tycker jag är ett bra avslut på kvällen. Då somnar jag med ett leende på läpparna.

**

Oj jag hade fel med tiden förut, det tar pappa och mig typ 30 minuter och gå runt spåret inte 45 minuter. När pappa kom hem från jobbet förut så sa han att vi skulle promenera. Visst varför inte tänkte jag och bytte om. Så idag har jag gått tre varv runt spåret och det är typ 6 km, vilket jag tycker är bra. Blir kanske en till promenad ikväll också, vet inte riktigt ännu hur det blir. Nu håller pappa på med maten, blir någon röra på bacon, korv och lök typ som vi ska äta med ris. Mums. Jag är jätte hungrig, som vanligt. He he he.

*

Gick ju ut och promenera förut, gick två varv runt stora spåret.
Det tog mig 45 minuter bara, blev lite chockad. För när farsan Baloo och jag brukar gå ett varv runt spåret tar det 45 minuter. Fast, då går vi inte så fort eftersom pappa har dåliga knän.
Jag sket i cyklingen, jag är lat och orkar inte. Tar en till promenad sen senare idag istället.
Får se om jag orkar göra några träningsövningar innan jag hoppar in i duschen. Hahaha antagligen kommer jag inte göra det, men ska nog tvinga mig själv. haha.

Måndag

Har gjort det jag gör varje morgon. Äter frukost i lung och ro medans jag läser igenom alla bloggar och spelar lite. Nu har jag tänkt klä på mig och sen ut och promenera, sen när jag är tillbaks hemma igen sätter jag mig och cyklar lite också. Och om jag inte är helt död efter cyklingen blir det lite träning i vårat hemmagym också. Sen kommer jag till det som jag redan nu längtar efter, en lång och varm dusch. Åh så skönt.

**

Det var bara syster och hennes boyfriend som kom och käka idag iaf.
Maten blev jättegod, renköttet var bara lite segt. Hehe. Men gott iaf.
Jag har legat i sängen typ hela kvällen, kollat runt lite olika saker och spelat.
Nu straxt ska jag gå och göra iordning mina knäckemackor med ost jag brukar äta varje kväll, haha jag äter fan hela tiden. Konstigt att jag inte är större en vad jag är alltså.
Sen ska jag bädda ner mig i sängen, käka mina mackor och kolla på en film som alltid innan jag faller in i min skönhetssömn. hahahaha.

*

Tur att man har farsan Baloo ibland, som idag typ.
Han tog med mig ut på promenad. Skönt som fan var det.
Bestämde mig att jag ska gå minst en promenad om dagen hädan efter.
Efter vi hade promenerat så ställde jag mig och skala potatis. Men fyfan, jag ska aldrig mer skala mandelpotatis. Finns fan inget jobbigare än det. Massa små böjda grejer. Nej uscha fy.
Jag är jätte hungrig också, men får vänta typ en timma till tills det är dags att käka.

Söndag

Gääääsp, ligger i sängen och är jätte trött.
Somnade sjukt sent igår och vaknade sjukt tidigt idag.
Har redan hunnit äta frukost och satt igång diskmaskinen.
Idag är det dags för våran traditionella middag, den som är varannan söndag.
Bror, syster med pojkvän och Rulle kommer hit och käkar, idag blir det någon lappmat.
Något renkött som pappa ska hitta på något kul med. Vi brukar prova på lite olika saker som inte är så vanliga när vi har våra söndagsmiddagar. Det är rätt kul.

Så här kul har jag just nu...

Lördag

Kom precis hem, har varit och handlat mat med farsan Baloo i Södertälje.
Och det var bra att jag följde med och handla för då fick jag handla mat som jag ska äta idag.
Pappa ska nämligen på bio med ett gäng, så jag ska äta själv. Längtar redan tills dess.
Jag ska göra varma mackor med bacon & fetaost, det är sjukt gott. Mumsfillibaba.
Kvällen igår spenderades hemma, gjorde inte så mycket. Kolla lite film, vek papper och stoppa ner i kuvär till pappa. Vek väl en sisådär 500 papper nästan. Tur så kom det en snäll människa hit och hjälpte mig med det så jag slapp göra allt själv. Tusen tack.
Gick och la mig rätt skapligt och har sovit som en stock hela natten, skönt det.

**

Usch, har så jävla tråkigt. Är riktigt trött också. Vet inte vad jag ska göra ikväll.
No money no funny liksom. Kul. Nej. Äsch bajs på det. Får nog en trevlig kväll iaf skulle jag tro.
Ont i huvudet som ett missfoster har jag också, så jävla jobbigt. Vägrar släppa ju.
Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag borde vara skitglad, för jag fick världens bästa besked förut, väntar bara på svar från ett annat håll nu om samma sak. Men det är jag inte, jag grinar som en barnrumpa till och från. Skit jobbigt ju, vet ju inte ens varför jag är ledsen. Cpbarn jag är.

*

Det blev ändrade planer, så nu sitter jag hemma i Mölnbo.
Fick ett sms av syster att hon var sjuk så vi inte kunde träffas idag.
Så efter besöket hos psykologen gick jag till tåget, fick sitta och vänta typ en timma på att det skulle gå. Fast det gjorde inte så mycket, hade ju datorn i väskan så jag satte igång den och kikade på film. Haha, älskar filmen jag såg på. Så jävla rolig. Pinsamt bara att jag börja garva på tåget. He he he. Kärringen sätet framför mig vände sig om och kolla då.
Min mage börja kurra nyss så ska fixa något att käka till lunch typ nu. Mums med mat.

Fredag

Åååååh, döda mig tack! Är så jävla trött.
Kunde inte somna inatt, somnade nångång efter halv fem.
Gick upp klockan åtta, käkat frukost, spelat spel och läst bloggar.
Har jätte bråttom egentligen. Ska åka med 09.35 tåget in till södertälje.
Och jag har inte ens duschat ännu, hur ska jag hinna. Hmm.
Tur att jag bara ska till psykologen och sen ut på promenad för då kan jag duscha och bara slänga på mig mjukiskläder. Skööööönt. Nej fan, nu måste jag skynda. Blä.

*

Nu sitter jag i min säng hemma hos farsan Baloo igen.
Har precis käkat mig proppmätt på det godaste som finns. Pölsa. Mums.
Förut när syster vakna så gick vi ut på en promenad, jag fick ha vikter på benen.
Fyfan alltså, kände mig som värsta klumpfoten i början men sen var det som vanligt.
Promenaden tog oss typ 40 minuter, sen gick vi hem och hämta kortet och sen vidare ner till stan för att handla lite mat på konsum. När vi kom hem fixade syster brunch.
Havregrynsgröt, ägg, mackor, juice och pannkakor.
Sen var det bara att sätta igång med städandet. Tvättade och diskade idag bara.
Ska göra resten imorgon bestämde vi. Då ska vi även gå på promenad igen, tjoho.

Torsdag

Vaknade för typ en timma sen, har suttit och spelat crime city sen dess.
Det är sjukt hur jag kan vara beroende av ett spel alltså. haha.
Nu kan jag inte spela mer på en stund, för energin tog slut. Så tänka knalla ut och röka.
Sen när jag kommer in har jag förhoppningsvis tillräckligt med energi på spelet att jag kan göra klart ett uppdrag eller två kanske. Najsbajs.
Idag ska jag städa massor hos syster, blev visst två gånger denna vecka. Men det gör inget.
Men kan inte börja förnst dom andra två här har vaknat. Hoppas dom vaknar snart, för jag vill hinna hem till maten idag, haha. Ska käka bästa ever, PÖLSA! Hehehe.

***

Ligger på min madrass hos syster och har ont i magen.
Jag och syster skulle ha pannkaksfest, så vi ställde oss och stekte pannkakor.
Fast blev inte så lyckat, hon käka en pannkaka och jag tre sen var vi mätta. haha.
Hon åt en hallonpankaka, skitgod. Och jag åt mina pannkakor med nutella.
Muuuuums, jag dör. Så jävla gott alltså! Martina hjärta nutella! Hehe.

**

Fikat var lika gott som alltid, och jag lika tråkig som vanligt.
Tänkte att jag skulle ta något som jag inte testat, men sluta med att jag tog det vanliga.
Fast det gör ju inget, för jag älskar det. Så jävla mumsigt.
Var ju till farfars grav innan, tände ljus, klappa lite på honom och sa grattis.
Och hela tiden rann tårarna längs kinderna, det var jobbigt.
Nu ligger jag hos syster och kollar på tv. Matprogram är det, systers favorit.
Det som alltid går på tv här, hon missar nog fan inte många matprogram hon inte.

*

Har setat och sökt jobb nu ett tag, hittar inte speciellt många.
Men har sökt tre stycken idag iaf. Börjar bara bli lite tråkigt att söka massa jobb.
Och så har jag försökt få tag i sockärringen också, men nej hon svarar inte idag heller.
Syster ringde för en stund sen, hon undra om jag ville komma och umgås med henne ikväll efter fikat, självklart ville jag det. Och hennes kille jobbar natt, så blir bara jag och syster som umgås. Mysigt. Undra vad vi hittar på för något roligt att göra.

Onsdag

Sov för länge idag med. Kom inte upp när klockan ringde imorse.
Håller på att tvättar just nu, och var ute och gav fåglarna makaroneresterna sen igår.
Pappa ringde förut, han sa att vi ska till farfars grav och tända ljus idag innan vi åker och fikar.
Usch, tycker inte om att gå till kyrkogården. Men vill hälsa på farfar.
Farfar skulle ha fyllt år idag egentligen. Jag vet att jag kommer börja gråta när vi är där, sån är jag. Tur att jag har farsan Baloo med mig då.
Har bara varit vid hans grav två gånger på två år. Har velat gå dit, men tycker det är för jobbigt.
Igår var jag dålig, jag köpte ett paket cigg. Cp jag är, jag skulle ju sluta.
Men efter det här paketet ska jag sluta! Ser ni mig med en cigg i handen får ni säga till mig. Haha.

***

Gick ut förut en stund här i Mölnbo, träffade några vänner.
Sen kom en vän till dom, även han från Mölnbo. Och shit vilken snubbe.
Han snackar och snackar och snackar. Helt sjukt, och han är sjukt rolig också.
Lovar att han kommer bli en såndär stand up komiker. Jag lovar er.
Han skulle äga alla, hahaha. Han har perfekta rösten och allt.
Vi alla satt och garva hela jävla tiden åt honom, så jävla skön.
Mer sånna människor till jorden tack! Hahahaha.

**

Farsan Baloo kom hem från jobbet, jätte glad var han.
Han ropar på mig att komma till köket, visst tänkte jag och knalla dit.
Då säger han att han haft en sluten omröstning med sig själv idag. Och att alternativet som vann var att jag skulle laga mat. Sen börjar han le sådär jätte nöjt ni vet och flinar lite lätt.
Och sen kom frågan från mig själv, VAD fan ska jag laga. Kikade i frysen och hittade inte så mycket annat än köttbullar, prinskorv och massa grönsaker. Så Det får bli köttbullar, prinskorv och bacon skurna i småbitar som jag sen steker. Och till det får det bli makaroner. Kanske någon sås till också. Hmmm. Skit rolig mat, not!

*

Att få tag i min soctant är inte det lättaste direkt.
Hon skulle vara tillbaka klockan ett, så ringde då. Inget svar. Har ringt typ var femte minut men nej hon svarar inte, nu är hon inte där längre utan kommer tillbaka klockan kvart över tre. Tror ni hon svarar då då?! Fan jag blir galen, svårt att svara i en telefon jävel.
Och jag är röksugen som ett svin, har inte rökt på 2 dagar och 2 timmar. Men är nästan så jag knallar ner till abbes och köper cigg, så illa är det nu. Hur jag ska klara det här. Haha.

Tisdag

Åkte ju som sagt till syster igår, diskade, tvättade, gick och handla, bytte sängkläder och städade toan. Jag gjorde inte allt på en gång, utan kollade lite tv imellanåt tillsammans med syster. Åkte hem med kvart i tio tåget från södertälje. Spelade lite på fejjan och kollade sedan film när jag väl var hemma. Hade svårt att gå upp imorse som vanligt, det är ju så fasligt skönt att ligga och snooza, hehe. Har suttit och spelat typ sen jag vakna, och så har jag käkat frulle och sorterat lite papper. Försökte ringa min socsekreterare, men hon satt i möte. Så ska ringa igen vid ett.

*

Nu ska jag straxt knalla till tåget och åka till min syster.
Ska dit och diska, städa och möjligtvis tvätta också. Roligt värre.
Nej, men får träffa syster iaf och tjäna lite pengar och det är ju inte fy skam.
Vet inte när jag åker hem från henne sen, någon gång ikväll iaf.

Måndag

Klockan ringde vid halv nio, så gick upp då.
Fixade varm oboy och lite sånt. Väntade på att datan skulle gå igång.
Tillslut gör den det, men då funkar inte internet. Sur som satan blev jag.
Satte på en film och kollade en stund. Sen tänkte jag att äsch vafan, internet funkar ju inte så jag kan inte spela mitt spel så jag lägger mig och sover istället. Så jag sov typ två timmar.
Nu funkar det äntligen, så jag har spelat. Men måste dusha och käka och så nu.
Ska åka till syster om ett tag, så dags att sätta fart.

**

10 frågor om sex och kärlek
är du singel ? - Japp.
haft något seriöst förhållande förut ? - Ja.
haft sex ? - Jupp.
varit gravid ? - Nej.
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Ja typ nästan iaf.
kärlek eller sex ? - Både och.
har du varit riktigt kär i någon ? - Yes.
finns det någon för dig just nu ? - Finns hur?
hur många har du haft sex med ? - Ett antal.


10 frågor om dig själv
fullständiga namn ? - Martina Emma Maria Åström
när fyller du år ? - 27 November
några utsmyckningar på din kropp, isf vad ? Nej inte en jävel.
vad har du på dig just nu ? - Linne, bh, tjocktröja, leggings och trosor.
vilken årstid är bäst ? - Sommaren, ibland vintern.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? - Jag får sova länge länge.
vad tycker du mest om hos dig själv ? - Jag vet inte.
vad är du bra på ? - Jadu, det finns väl massa saker.
sover du hellre själv än tillsammans med någon ? - Helst med någon brevid mig.


10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän ? - Malin.
vem vet allt om dig ? - Malin vet nästan allt, och Sami vet mycket han med.
vem är den roligaste av dina vänner ? - Typ Dennis kanske.
vem är snyggast av dina vänner ? - Jag vette fan.
vem är mest partyprisse ? - Hmm, det måste vara Ulrika.
vem är den du helst har filmkväll med ? - Malin eller Sami.
vem av dina vänner är mest "evil" ? - Jag vet inte.
vem röker av dina vänner ? - Många av dom.
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med? - Ingen, haha.


10 frågor om din familj
vem står dig närmast ? - Min syster.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? - Ja det har jag.
vem är farligast i din familj ? - Öhm, min bror kanske.
vem ser roligast ut i din familj ? - Min bror eller pappa.
har ni några djur ? - Mamma har en underbar hund.
vem är coolast ? - Min syster såklart.
vem har du mest gemensamt med ? - Jag vet inte, bror kanske.
vem står för underhållningen ? - Bror eller syster.
vem sover du oftast med ? -Ingen, eller med mig själv sover jag oftast.
roligaste kvällen med familjemedlem ? - Jag vet inte, finns många.


10 frågor om idag
vad har du gjort ? - Inte ett skit, legat i sängen med datan i knät.
har du varit glad idag ? - Rätt så glad.
har du varit ledsen idag ? - Jo lite grann.
har du gjort något bra idag ? - Det gör jag väl varje dag. Hehe.
har du slagit någon idag ? - Nej det verkar ju onödigt.
vad ska du göra nu ? - Spela lite crime city på fejjan.
har du gjort något dåligt idag ? - Det tror jag inte, latat mig?
vad har du ätit idag ? - Jadu, någon mat pappa laga. Chips, choklad och en apelsin.
har du duschat idag ? - Nej har inte kommit så långt i planeringen ännu.
är du trött ? - Jo svin trött, men lär inte kunna sova sen iaf.

*

Satte på en film förut efter vi hade käkat mat.
Då blev jag jätte trött, så jag sov 45 minuter. Det var riktigt skönt.
Skulle lätt kunnat sova tills imorgon egentligen, eller kände så när jag vakna iaf.
Just nu så sitter jag nere i soffan med farsan Baloo och käkar chips och kollar på tv.
Vi kollar på "Minuten" på svt 1, ett rätt kul program faktiskt. Hahaha.

Söndag

Det är galet hur lätt man kan fastna i spel alltså, speciellt på fejjan.
Förut för längesen spelade jag café world hela tiden, var helt fast.
Satt som klistrad framför det spelet, hade koll på tiden och allt.
Nu har jag fastnat för ett annat spel. Shit alltså, det var inte ens meningen att jag skulle spela från början. Nu kan jag typ inte slita mig därifrån. Fattar typ inte vad man ska göra eller nått, men lär mig ju mer jag spelar. Det heter "Crime city", testa spela och ni kommer vara fast. Hahaha.

*****

För två år sen, för fem dagar sen gick min farfar bort.
Han somnade in i sömnen hemma i sitt hem.
Det sjuka är att jag sörjer honom lika mycket nu som då.
Han var världes bästa. Han stog mig närmast av alla släktingar.

Det här skrev min syster dagen efter:

När solen gått ner och himlen är mörk
När stjärnorna tindrar
Och världen sveps in i månens silverne sken
Då släpper vi taget
Andas sakta ut
Sjunker tillbaka
Ned i drömmarnas hav
Vi förs av dess strömmar till fjärran stränder

Den 11 januari 2009 kommer jag alltid minnas som natten min farfar somnade in.

Jag tycker det är en riktigt fin text!

****

Här är ett inlägg till dig, och du vet vem du är.
Jag tacka nej till allt dag. Jag ville med pappa egentligen.
Men nej, valde att umgås med dig. Världens misstag.
Du har sovit hela jävla kvällen, KUL!
Men som vanligt sluta det med att jag mår dåligt och gråter.
Tack så jävla mycket hörru! Får väl nöjja mig med att få se dig iaf.
Eller?! Jo tydligen. Fyfan för dig. Du ljög mig rakt upp i ansiktet IGEN!
Att jag ska gå på det gång på gång. Är det inte det ena är de det andra.

***

Jag gick iväg och träffa en vän, men den vännen var inte mycket att umgås med.
Den där vännen ligger och sover sen en timma tillbaka. Så jag fick kolla film själv.
Men men vad ska man göra, är ju van att umgås med mig själv iaf så. Hehe.
Och röksugen som ett svin är jag också, fast jag ska sluta. Duktigt Martina, hoppas du lyckas denna gång! HAHAHA! Äsch, men nej jag hoppas verkligen jag klarar det den här gången.

**

Har legat i sängen mest hela dagen och kvällen med datan i knät.
Förutom när vi käkade mat, då satt jag där nere med pappa och Rulle.
Hamburgaren var jätte god, hamburgerdressingen ännu godare.
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Pappa ska eventuellt iväg på raggarfest i Åkers.
Är rätt sugen på att följa med, skulle vara sjukt kul men vet inte om jag orkar duscha och fixa mig. Eller så kanske jag bara ligger här i sängen och kollar på film. Det lär ju visa sig.

*

Äsch, jag skoja bara. Blir inte hemmagjorda hamburgare, pappa köpte färdiga.
Eller alltså, ja ni vet. Såna man bara behöver steka och krydda lite.
Men därimot ska pappa göra egen hamburgerdressing, den blir säkert skitgod!
Längtar redan till maten, inte för att jag är hungrig utan för att mat är gott.
Hahaha, vilken tjockis jag är. Men äsch, är ju inte smällfet så då får man gilla mat.

Lördag

Sov skitbra inatt, inga mardrömmar alls bara fina drömmar.
Och det finns väl någon att tacka för det.
Gårdags kvällen var lite speciell, men bra för det mesta.
Fick träffa och prata med Samis flickvän lite grann, det var rätt trevligt.
Det spelades en massa hockey, lyssnades på musik och pratades en jävla massa.
Sen senare hände det lite tråkigheter. Men hoppas det är bättre idag iaf.
Tror att en och en annan har rätt mycket ångest idag. Men sånt som händer.
Pappa sa nyss att det blir hemmagjorda hamburgare till middag idag.
Rulle kommer hit vid fyra och ska kolla på fotboll, så då måste man äta fotbollskäk sa pappa. Och hamburgare är ju det. Ska bli mycket gott!

****



Det här är kärlek! Saknar hunden som fan.
Han var typ världens bästa. Tiger är Kärlek!
Alla minnen med honom jag har, vissa fina andra inte.
Men som ett, Malin kommer du ihåg? Vi gick ut med honom, du höll i honom och han drog omkull dig. och sen när kopplet gick av och han sprang rumt runt, vi fick panik. HAHAHA.

***

Herrejesus så gott det var med tacos!
Pappa och jag åt oss tjocka, sen kom Rulle och käka han med.
Sen kollade vi på tv, pappas favoritprogram "på spåret".
Sen fick jag nog, klarade inte sitta hemma längre.
Så jag knalla ner till Sami. Shit vilken idiot hon är tänker nog många.
Men så är läget, jag och Sami är vänner och vi umgås igen.
Han har kvar sin flickvän, så det är ingen fara.
Han och ville har spelat lite tvspel och ska snart fortsätta med det.
Blir en lugn kväll iaf, skönt det. Trevligt med lite sällskap iaf.

**

Nej nu är det dags att gå och laga mat med farsan Baloo.
Det är rätt trevligt och mysigt faktiskt. Brukar hjälpa honom lite grann i vanliga fall.
Men idag hjälps vi åt med hela matlagningen. Inget svårt eftersom vi ska käka tacos.
När maten är klar dukar vi upp nere i vardagsrummet och käkar framför någon film.
Åh, mysigt! Skönt med en kväll hemma med bara pappa. Längesen sist.

*

Har inte fått något bra gjort idag. Eller jo, har sökt ett jobb.
Men annars inget annat. Vet liksom inte vad jag kan göra.
All tvätt är tvättad, dammsög gjorde jag igår. Damma och skit orkar jag inte.
Skulle egentligen tränat, men nej jag är för lat idag. Men det är okej tycker jag, det är ju liksom fredag trotts allt. Denna dag tänker jag inte göra något nödvänligt alls. Bara sitta och dega,
Duschade precis iaf, mycket skönt. Sen smörjde jag in mig med mitt body butter som luktar jordgubb. Mumsfillibaba nu luktar jag gott. Haha.

Fredag

Har precis käkat frukost och suttit och kollat på rådjuret som står uppe i skogen.
Det är rätt fina djur ändå alltså, iaf på avstånd. Haha. Så länge det står uppe i skogen är det inge fara. Men kommer den ner till tomten måste jag skrämma iväg den. Det har pappa sagt.
Gick inte upp först elva idag, låg och snooza riktigt länge, från åtta till elva. Inte bra.
Fast å andra sidan så somna jag efter fyra inatt, även fast jag försökte sova enda sen typ elva.
Sånt är lite små jobbigt, att bara ligga och vrida och vända på sig i flera timmar.
Idag ska jag bara vara hemma igen, ska käka tacos framför tvn med pappa ikväll.
Smaskens. Och förhoppningsvis kommer även bror ut hit ikväll. Roligt.

***

Nu blir det popcorn och film för mig, skönt men lite ensamt.
Har precis poppat popcorn, ska bädda ner mig straxt och sen sätta på någon film.
Blir någon komedi, älskar sånna filmer. Bästa som finns.
Snart har jag sett alla mina filmer jag har på datorn. Så har någon något filmtips kanske?
Efter filmen hoppas jag på att få sova, är skit trött redan nu så.

***

Jag saknar mitt hår jag hade förut, min frisyr.
Den var fin, kanske dags att klippa lugg igen.
Eller, nej. Ser ut som en barnrumpa i lugg...

**

Det blev bara lite träning, 2.5 km cykling och lite i vårat gymgrejs.
Tillräckligt för att bli spagetti i bena och helt slut iaf. haha. Märks att man inte tränat och rört på sig på flera år. Typ sist när jag spelade fotboll, haha.
Efter träningen la jag mig och kolla på film och käka apelsin, trevlans.
Nu blir det ännu en film i väntan på att pappa ska komma hem och laga mat, sen tänkte jag knalla ut på långpromenad. Kanske får med mig pappa också så slipper jag gå ensam.

*

Jag har inte fått något gjort ännu, eller jo jag har tvättat en maskin kläder.
Träffade en vän och snacka lite skit nyss, så nu ska jag sätta igång.
Först dammsuga, sen blir det lite träning. Härligt härligt.
Så nu sätter jag på hög hög musik och kör igång. Fint.
Och för att göra dammsugningen roligare så dansar jag och sjunger samtidigt.
Det är förjävla fint må jag säga, eller inte fint. Men kul, haha.

Torsdag

Vaknade för 45 minuter sen, vilket var en timma senare än tänkt.
Men är så trött på morgonen för vaknar varje natt typ fyra fem gånger av mardrömmar,
drömmer alltid liknande drömmar. Usch, jag hatar dom.
Har precis käkat frukost. Sitter och försöker vakna till liv nu.
Läser igenom alla bloggar jag brukar läsa, kollar fejjan och sådär.
Idag ska jag tvätta, dammsuga och fixa lite små saker här hemma.

**

Sitter i sängen just nu och läser lite bloggar.
Dricker te gör jag också, det smakar skit. Pappa har ju ett te som heter kvällsro.
Gillar det inte alls så jag köpte något te som hette bedtime, som skulle vara bra att dricka på kvällen så man skulle sova bättre. Men fan det går ju inte att dricka det här heller. Uscha tvi.
Fikat förut var super gott som alltid. Åt det gamla vanliga, grillad kycklingfile med tsatziki och sallad på en macka. Bästa bästa jag lovar. MUMS!
Är skit sugen på godis och chips, men har inget så det får bli en apelsin och lite russin...
Straxt ska jag bädda ner mig och kolla på någon film, sen sussa kudden om det går.

*

Har precis duschat, klätt på mig och fönat håret.
Fan jag tappar så sjukt mycket hår alltså, snart borde jag vara flintskallig. haha.
Ska snart kila till tåget, gå till psykologen. Sen arbetsförmedlingen och försäkringskassan.
Sen går jag nog och solar en stund, och kanske förbi min syster om hon är hemma.
Har hunnit tvätta en maskin med tvätt nu på morgonen också, bra det.
Slänger in en bild som jag tog nyss med min sjukt sugiga cam.
Hade velat sminka mig idag, för ser ut som en död människa. Men onödigt när man ska till psykologen, för där kanske man fäller en tår eller två om det är för jobbigt, hehehe.

Onsdag

Nu är jag vaken och sitter och käkar frulle.
Fick bli flingor med mjölk, knäckemacka, kokt ägg och oboy idag.
Imorse var det svårt att gå upp, hade ställt klockan på åtta men kom upp ur sängen halv tio.
På schemat idag står ett besök till försäkringskassan, ett besök till psykologen och kanske ett besök till ett fik med pappa och hans raggarvänner, det återstår att se.
Nej nu dags att gå ut och ta en cigg i äckel kylan och snön sen en dusch.

****

Hahaha, kommer ni ihåg hemsidan Funplanet.se?
Jag kom och tänka på den idag. Spelade alltid spel där förut.
Spelade jämt Puppy, ni vet det då man är en hund som ska klara olika banor.
Och så spelade jag Skate girl, en tjej som skulle klara olika banor på brädan.
Haha, så har fördrivit tiden med att spela dom två spelen idag. Riktigt kul!
Bara att jag var lite ringrostig i början. Men sen gick det jävla bra.
Så hörrni, kika in där och spela en stund. Det är kul, jag lovar.

***

Gillar den här bilden som fan, och kommer alltid att göra det.

**

Chansade ju på att sova, sagt och gjort.
Låg och vilade först bara, kollade på en film. Eller typ 25 minuter av en film.
Sen somna jag och sov i en och en halv timma. Not so good!
Har precis slängt i mig lite flingor & mjölk. Typ lunch för idag.
Sen satte jag igång en diskmaskin, så pappa blir nog lite glad när han kommer hem.
Har även tänk tvätta en till maskin med kläder nu, lika bra så man får det gjort.
Sen väntar en lååååång och varm dusch, jävulskt skönt!

*

Ojojoj, orkade hålla igång i tre timmar.
Nu ligger jag i sängen igen och tänkte kolla på film, (sova).
Har iaf sökt 5 jobb till idag. Hoppas på att hitta yttligare några att söka.
Men det kollar jag sen. Skulle behöva åka in till Södertälje och gå till försäkringskassan.
Men klarar inte att åka dit själv, behöver sällskap. Bajs på det.

Tisdag

Jag lever men igår trodde jag att jag var död.
Vaknade till riktigt sent. Men men, det behövdes väl.
Lyckades söka fyra jobb igår iaf, bra jobbat Martina!
Hoppas verkligen jag får något av dom jobben, eller något av dom jag ska söka idag.
Skulle vara så jäääävla skönt, och verkligen en omstart för mig.
Sitter och käkar en brakfrulle just nu, yogurht, flingor, knäckemacka, varm oboy och ägg.
Sen ska jag avsluta det hela med ett glas apelsinjuice. Namnam.
Klockan ringde åtta imorse, gick upp på engång annars hade jag legat och sovit nu.
Började direkt städa rummet och sortera upp min smutstvätt, så nu är en maskin igång iaf.
Får se hur länge jag orkar hålla igång idag, hoppas på hela dagen.
För har massa saker jag skulle behöva få gjort egentligen.

Söndag

Nemen titta, jag lever idag också. Även fast jag önskar att jag inte gjorde det.
Eller nja, inte direkt så att jag tänkt gå och ta livet av mig själv. Men aa.
Fyfan så jag mår, orkar inte med mig själv längre. Allt jag gör blir fel.
Önskar jag vore en struts eller något, så jag kunde gömma huvudet i sanden.
Antar att jag måste ta mig ur skiten, men jag är för feg för att våga det.
Egentligen skulle jag vilja göra så mycket, åka hem till pappa, kramas och lösa allt.
Träffa min syster, prata med henne och må bra. Men det går inte.
Just för jag är en feg liten skit som inte kan ta det jag själv ställt till med.
Grattis Martina, för all skit du jämt ställer till det med!

**

Undrar hur jag kommer må imorgon. Förjävla dåligt antagligen.
Men har ingen annan att skylla än mig själv.
Jag är så jävla dum, förstör för mig själv på alla sätt hela tiden.
Vet inte hur jag ska orka, för snart orkar jag inte längre.
Kämpar för var dag som går, eller försöker kämpa iaf.
Jag är rädd för morgondagen, alltid. Det är jobbigt.
Vågar inte ens be om hjälp, eller säga det jag vill till mina närmsta ens. Även fast jag vill.
Därför jag gör som jag gör eller något. Jag vet inte.
Orkar inte längre, har försökt. Men fan, kan inte ens göra som jag själv egentligen vill för jag är rädd, kan inte stå för det jag gjort tidigare. Då håller jag mig borta istället, gömmer mig.
Och när jag håller på så så blir allt bara värre, BAJS säger jag bara.
Snart ger jag upp och kastar in handduken...

*

Ibland har man inget bättre för sig än att kolla igenom gamla bilder, så tänkte bjuda på lite gammalt skit. Lika vacker som alltid, eller...

Lördag

Pappa skickade mig en text för några dagar sen på facebook.
Det är en jävligt bra text, den är så sann. Man kan tolka den på så många olika sett.
Beroende på vem som sagt/skrivit det till en. Han skickade,
"Du kommer till en tid I ditt liv när du inser Vem som betyder något, Vem som aldrig gjorde det, vem som inte kommer att göra det, Vem som alltid kommer att göra det.. Så oroa dig inte för människor i ditt förflutna, Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid..."

*

Jag är full som en kastrull. Eller nej jag skoja, jag dricker ju inte alkohol.
Har precis tryckt i mig en pizza. Snart ska jag åka och möta Ulrika.
Dagen har varit helt sjukt, men det är kul... Hoppas alla har kul ikväll.

Fredag

Jahapp, ännu en dag och jag lever fortfarande.
Shit pommes fritts, vad hände igår liksom...
Jo, vi var här några fina människor. Snacka lite skit och tog oss en fylla.
Eller nej, jag dricker ju inte. Men men. Jag hade kul.
Umgicks med folk jag inte brukar umgås med. Sånna jag borde umgås med mer egentligen.
Så från och med nu blir det ändring på det. Jag ska träffa dom mer.
Eh aa, bilder lär komma. Naomi hade kamera. Blir lite rädd när jag tänker på det, lär vara rätt så fina bilder.
Eller... Haha nej usch. Fast vem bryr sig. Jag är jag och jag bryr mig inte.

**

Jag sitter just nu och snackar med my little friend från barnsben Milo på fejjan.
Vi pratar om våran tripp till England. Vi bestämde sist vi sågs att vi ska åka dit.
Nu planerar vi vidare, när vi ska åka vet vi inte. Bara att vi SKA åka!
Jag längtar, lite kvalitetstid med han tackar man inte nej till.
Vi var sjukt bra vänner när vi var små, ni vet så där små som när man gick på dagis.
Fast vi gick inte på dagis, vi gick hos en dagmamma. Hos samma mamma.
Under alla år som gått, när han varit gud vet vart och jag varit där jag varit så har jag alltid undrat hur han har det. Vi snackade aldrig eller något på flera flera år, men sen när vi väl såg varandra igen så sken vi båda upp som solar.
Snackade som det var igår vi sågs sist. Ja ni fattar, han är en äkta vän och kommer alltid vara en.
Han och jag kommer säkerligen hålla kontakten ända tills vi dör. Även fast det kanske går ett år imellan vi snackar så kommer vi en vacker dag höras eller ses igen på något sätt.
Den mannen för mig är kärlek, en äkta vän som står vid ens sida oavsett vad.

*

Fan vad jag älskar den här låten, så gammal och så skön.
Den får mig att tänka på min kära broder, varför vet jag inte...

Torsdag

Gårdagen spenaderades med mamma, vi gick upp till hennes vän i Ronna.
Satt och snacka och sådär, mycket trevligt. Längesen jag träffa gammel tanten.
Fick även naglarna målade av henne, hon är snäll hon.
Kvällen slutade lite fel, men men sånt som händer ibland.
Idag är ingen bra dag, mår skit dåligt. Jag orkar inte ha det så här längre.
Och jag förstör ju bara för mig själv hela tiden, duktig tjej liksom.
Jag önskar jag vore ett liten barn igen, då det inte fanns några problem.
Mådde man dåligt eller var ledsen var det bara att krypa upp i mamma eller pappas knä.
Just nu ligger jag i mammas soffa, vart hon är vet jag inte. Och Svea är inte heller hemma.
Önskar dom vore här nu, så mamma kunde krama om mig, klappa mig på kinden och säga att allt blir bra igen. Så jag kunde gosa massor med älskade Svea.
Eller så önskar jag att jag låg i min systers säng med henne och kollade på film.
Det brukar jag må bättre av, att bara få vara med min syster får mig att må bättre.

Onsdag

Imorse vaknade jag av näsblod, inte så roligt det inte.
Så mamma fick komma med papper till sängen, och så kom hon med is.
Varför fattar jag inte, men skulle lägga det på näsan iaf. haha.
Sen var jag busig och tog upp Svea i sängen, hon får inte vara i möblerna egentligen.
Det var så gosigt så att ha henne brevid mig, hade det varit min hund hade hon jämt få va i sängen.

*

Är fortfarande hos min kära moder.
Vi åt mat för en stund sen, mums. Jag käkade som en häst.
Svea är riktigt gosig, så fort jag sätter mig ner vill hon lägga sig i mitt knä.
Men hon fattar inte själv att hon är för stor för det. Haha, sötnöt.
Jag och mamma kom fram till att det är februari just idag, sen imorgon är det januari igen.
Hehehe, bara jag och mamma som förstår varför och så får det bli också.
Sitter och lyssnar på massa gammal fin musik, nästan så man fäller en tår.
Mor min precis innan hon gifte sig, hon var så fin då.

Tisdag

Sitter och väntar på att en tant ska komma och hämta bullar av mamma.
Sen ska vi ta med oss Svea och gå till Lina hage och hämta ut ett paket till mamma.
Efter det blir frukost/brunch med gröt, ägg, mackor och annat gott.

*

Mamma och jag kom precis in efter en långpromenad med Svea.
Eller lång och lång, den tog oss typ 50 minuter men vi gick lugnt och sakta.
En granne höll på att skrämma ihjäl mig när vi skulle gå ut, hörde inte att han kom i gåendes i trappen och så börja Svea skälla. Jag blev livrädd och hoppa till som fan. Hahaha.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, eller först blir det lite tv kikandes.
Hade mammas gamla varma mössa på mig när vi var ute, så jag slapp frysa om öronen.

Svea

Måndag

Har precis intagit soffläge hos mor min.
Gick hit i lördags efter jag umgåtts med han den där.
Var hem en snabbis idag och hämtade lite kläder och datorn.
Sen åkte jag tillbaka till Södertälje igen, mötte upp mamma på stan och gick och handla.
Sen tog vi bussen hem, klädde på oss mer kläder sen gick vi på långpromenad med Svea.
Åh vad jag älskar den hunden, hon är så speciell, så fin så kärleksfull.
Ikväll ska vi kika tv, spela mulle och bara umgås här hemma hos mamma.

*

Usch jag är så seg så seg.
Ska snart knalla iväg till tåget, ska åka in till Södertälje och umgås med han den där.
Det ska bli kul, jobbigt bara att jag är så jävla seg.
Tänkte slänga upp några bilder från igår också.
Finns massa mer bilder men hinner inte lägga upp fler nu.

Lördag

Idag är jag dödare än dödast.
Jag som inte skulle festa igår, nejnej. Men jag var iaf inte ute vid tolvslaget.
Då var jag inne och plockade undan efter oss.
Hade några vänner hemma här igår, vi drack, snacka skit och dansa.
Sen åkte jag till Järna med halv ett tåget. Blev mött av två vänner sen knalla vi vidare till en fest. Där var det massa människor. Såna människor som man känner lite men inte träffar så ofta.
Tror jag gick och la mig halv sju imorse. Sov några timmar och vaknade full.
Då har man lyckats rätt bra dagen innan alltså. Fast sen mår man bajs.
Jaha, nu är det ett nytt år. Och det här året ska bli en omstart för mig.
Jag ska bli en ny människa. Är trött på att må dåligt.
Året som har varit var ett skit år för det mesta. Men nu ska det bli ändring på massa saker.
Nu ska jag göra allt för att må bra igen. Många "så kallade" vänner ska rensas bort.
Jag ska skaffa mig ett jobb, en lägenhet och så ska jag ta körkort.
Jag ska sluta röka, sluta dricka så ofta. Börja träna ska jag också göra.
Jag ska följa mitt egna hjärta och göra det jag känner för. Inte vad andra vill.
Ja, en massa mer saker ska jag också göra. Svårt och tufft kommer det bli.
Men jag måste. Jag får kämpa om det blir för jobbigt. Det kommer vara värt det.
RSS 2.0